ODPOWIEDZ
  • 308 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: kolik »
Oooo,takie kryształy to ja rozumiem ^_^ . Przynajmniej wiesz co bierzesz (chyba że dostaniesz meth :scared: ,ale to raczej nie w polsce to gówno w takiej postaci). Zresztą i o ładne pure mdma nie tak łatwo;tylko piguły i piguły,a ja tego nie tykam,szkoda zdrowia; sczególnie obrzydza mnie zawarta w nich amfa-większość moich starych znajomych jest wjebana w proszek i wcale ich to już nie bawi; mnie na szczeście nigdy to nie kręciło,więc mnie osczędziła ta straszna choroba. Ale czyste mdma-jes of kors :cheesy:
                  ~O~
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: amour8 »
Moja garść uwag :
jak wygląda - "Jak sól z wieliczki " - dokładnie tak ,kruszy się dosyć łatwo do aż do bardzo drobnego krystalicznego proszku, który smakuje gorzko ( a nie słono ,ani kwaśno),
dawkowanie :
brałem 2 razy
raz 2x1/7g drugi 2x1/10g zwykle doustnie np. w napoju , na palcu , mozna wciągnąć .

Szybko i mocno wchodzi przez ok.15 min . Działa róznie. Ja mam chyba już braki w serotoninie bo nie mam po niej wcale silnej euforii ani empatii i pigułki często działały na mnie osłabiająco . Za to mam po niej wcale ciekawe oev-y. Pzedewszystkim całkiem realistyczne zajawki np.że ktoś z boku idzie , coś jedzie przed taksówką a wcale nie jedzie itd.a ponadto zniekształcenia twarzy rozmówców gdzie słowa przechodzą w geometryczne zniekształcenia twarzy , najśmiesniejsza bodajże była kiedy wróciłem na dranem do domu poszedłem zrobić siusiu ale w kiblu była przezroczysta bąblowata substancja , która sprawiała wrażenie zywej .
Ponadto oczywiście występuje uwrazliwienie na bodżce ale tez znaczna zamota . Tańczy się ok ale bez rewelacji no i jak zamknie się oczy ogarnia taka podniosła miękka pustka.
Uwaga! Użytkownik amour8 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 278 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
amour8: to chyba rzeczywiscie masz braki serotoniny.. po krysztalkach MDMA nie masz euforii, milosci do swiata :) ? OMG.. wspolczuje..
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
ale w kiblu była przezroczysta bąblowata substancja , która sprawiała wrażenie zywej .
mialem to samo po benzydaminie ;D
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 381 / 7 / 0
Ja chce kryształki!!! Tylko kurwa skąd... :-/ :-/ :-/ :-( :-( To narazie zadowolę się chyba ixem... Wieczorkiem polatam...

Acha! I sorki za małego offtopa, ale ku swojemu zajebistemu zdziwieniu znalazłam robiąc porządek w chacie połowkę ixa, który ma żeby nie skłamać jakieś 2-2,5 roku. Z tego co pamiętam to była jakaś kończynka. Nie zmieniło to ani koluru, ani zapachu, ani twardości i zastanawiałam się czy to się jeszcze do czegoś nadaje. I ewentualnie w co mogło się to przepoczwarzyć ;-) Z tego co wiem MDMA jest praktycznie wieczne, ale co z innynmi składnikami? Jak ktos coś wie, mile widziane opinie ;-) Jeszcze raz sorry za offtopa, ale bez sensu nzakładać nowy wątek.
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 22 / 1 / 0
No! Wczoraj nażarłem się dobrych kryształów i jestem coraz bardziej przekonany do tego dragu! Euforia nie do opisania, niesamowita empatia i poczucie więzi z całym światem. Bardzo fajne oevy a do tego uczucie zrozumienia całego świata! To jest to, tak powinna działać ekstaza. Walić pixy :P
  • 42 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: UNOY »
pewnie za jakiś czas zaczną kombinować ze składem i będą szły wały, Polak potrafi :((
czemu wcześniej nikt nie słyszał o tych cudownych kryształach? i czy w takiej właśnie postaci zsyntetyzował to papcio Shulgin? w każdym razie, muszę je mieć!
It never got weird enough for me.
  • 308 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: kolik »
Podejrzewam,że te kryształy są u nas od wtedy,od kiedy pojawiło się mdma w innej postaci. To w końcu czystem mdma - podstawa produkcji pix. Same pixy to już kombinowanie ze składem,dużo z nich ma niewiele wspólnego z mdma. Niestety,widać bardziej opłaca się sprzedawć zanieczyszczony towar:-( Zresztą,produkcja tego świństwa co jest dodatkowo w pigułach (choćby amf.) jest tańsza i łatwiejsza - w końcucu te kryształy mają swoją cenę.

Myślę,że póki mdma będzie miało postać kryształów,trudno będzie czegoś domieszać. No chyba że cukru albo grubej soli. Gorzej jak zaczną dodawać crystal meth :-/
Grunt,to nie kupować zmielonego proszku,tylko coś,co wyraźnie ma postać kryształów.

...ale to tylko tak teoretycznie,sam ciągle czekam na swoją kolej :rolleyes:
                  ~O~
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: byblos »
Witam ja z kolei szukam tego od roku((( nie wiem skad to wziac( dowieddzialem sie ostatnio ze to wystepuje w jakis lekach dostepnych na receptę lecz nie wiem czy to prawda
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: amour8 »
Te kryształki nie są stąd . Przynajmniej moje nie były . Podrabiac je będzie trudno bo wygląd połaczony ze smakiem jest charakterystyczny i brak jest zapachu (np. jak przy amfie) .
Działanie jak to przy MDMA i drugach tej serii jest dosyć zróznicowane w zależności od osób i dnia.
Ja uzupełniam nadwątloną serotoninkę soczkiem z nomi i zobaczymy jak będzie . Poza tym wydaje mi się ,że za dużo wziąlem . To nie jest produkt do robienia piguł . W innych krajach jest to osobny produkt .
Uwaga! Użytkownik amour8 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.