Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 39 / 3 / 0
Niezla teoria spiskowa ;-)
  • 1957 / 230 / 0
Co to jest M? Emka = MDMA. Ale Ci chyba chodzi o marihuanę, ale z tym plumkaniem ostra jazda widzę, to chyba też nie o marihune chodzi.... Hmmm.. Meskalina?

Dobra wróćmy do słowa klucz, mianowicie - plumkanie. Zrobiłem research, i rzeczywiście wygląda to na enigmę policyjną.

Przestawiając kolejność liter w słowie "plumkać" można utworzyć wiele nowych wyrazów.

Poniżej wypisana jest część z nich, pogrupowana według długości powstałych wyrazów:

6 liter:klampu, kumpla, lumpka, plumka

5 liter:ampul, kapuć, klamp, klupa, kulać, kulam, kumać, kupal, kupla, lukać, lukam, lumpa, lupka, maćku, mućka, pukać, pukam, pukla, pulka, Mulak, Pamuk

4 litery: ćpam, kalp, kapu, klap, kluć, klup, kula, kulm, kuma, kumć, kupa, laku, lamp, luka, luma, lump, lupa, maku, maul, mula, paku, palm, palu, plam, pluć, plum, puka, pula, puma, ukap, ulać, ulam, upal, Paul, Plak, Ulka

3 litery: alk, alp, AMP, APL, auć, ćma, ćpa, kal, kam, kap, KLM, KMP, kpa, kuć, kul, kum, kup, lać, lak, lam, LKP, luk, lum, lup, mać, mak, map, MKP, MP3, MPa, MPK, MPL, mul, pać, pak, pal, PAU, PKL, PLK, puk, pul, pum, UAM, ula, Ulm, UMa, UMK, UML, UMP, UPA

Kod w alfabecie Morse'a: • — — • | • — • • | • • — | — — | — • — | • - | — • — • • |

Przypadek? Nie sądzę.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 1 / 0
A' propos plumkania połączonego ze stukaniem. Kiedyś jeszcze w gimbazie był taki Michał co zawsze był przygotowany na lekcje, zawsze miał zadania domowe, dobrze się uczył itp. Pewnego dnia pojechałem na rower i koło Biedronki jak chciałem przejechać na drugą stronę ulicy(jechałem po ścieżce rowerowej przy chodniku) patrzę na prawo- nic nie jedzie, na lewo też no to jadę, a że światło miałem zielone to niczego się nie bałem i później jeszcze przez park jechałem i w końcu do domu.
  • 1095 / 34 / 0
http://www.youtube.com/watch?v=ALYateVoC7M - Śmieszek, który zaorał TVP INFO

opisuj linki, w.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 568 / 53 / 0
jarekjurek pisze:
Kasjerka coś tam mruknęła czy burknęła pod nosem, i mówi, że 4,20 za to co kupował.

(...) Podchodzi bliżej, patrzy, a tu słynny podróżnik, Wojciech Cejrowski, stoi przy drzwiach i plumka. To kolega zaczął się zastanawiać czy może powinien go jakoś zapytać dlaczego plumka, o co mu w ogóle chodzi. To podchodzi do niego i mówi: 'Co tak plumkasz?'. A Cejrowski nic nie powiedział, tylko uśmiechnął się jakoś tak chytrze, zaplumkał jeszcze kilka razy i sobie poszedł.
O stary, już sama cena wydaje się podejrzana. Poza tym, w którymś z odcinków "Boso przez świat" Pan Wojtek odwiedza prastare plemię plumkaczy. Mają tam takiego szamana, co potrafi przeplumkać przyszłość, plumknąć na kogoś klątwę, czy przyplumkać komuś szczęście. Jest to bardzo stara mowa, przez wielu zapomniana. Podobno służy do komunikowania się z Latającym Potworem Spaghetti, bowiem wszyscy doskonale wiemy, że "plum" to onomatopeja wpadającej do wrzątku kulki mięsnej.
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 1957 / 230 / 0
Kaczyński też musi w tym siedzieć, zobaczcie sobie jego przemówienia, zawsze plumka!
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nie ma to jak usłyszeć od kogoś, że jesteś pierdonięty %-D dzień wcześniej brałem 3 mmc może dlatego, chuj to wie. Kolega za to przez całą rozmowę z policją układał plan ucieczki przed funkcjonariuszami, a ten co dostał mandat, został wcześniej znokautowany przez znak :-/
P.S TO jak to wyjaśnisz, że trzeźwy kolega też to słyszał :huh: jakbym to tylko ja zauważył to chuj z tym
  • 348 / 9 / 0
Może stosując echolokację szukał u was narkotyków?
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 20 / / 0
Echolokacja jak najbardziej prawdopodobna, to są pewnie takie nowe metody szanownej policji na ocene poziomu waszego ujebania :v
Uwaga! Użytkownik tynxan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 9 / 0
Ewentualnie stosowali metody tortur rodem z Guantanamo w celu wymuszenia na was zeznań...
Żyję szybko bo mi wolno.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.