Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Witam wszystkich. Ostatnio miałem przyjemność wracać z imprezy. Niestety kolega pod wpływem zaczął rozwalac różne rzeczy i ogólnie się głośno zachowywać to ktoś zadzwonił na policje, wzięli nas na pobocze, przyjechała "lodowa" i zwykły radiowóz.

Do rzeczy, zauważyłem, że policjant w samochodzie zaczął "plumkac" i stukać w równym odstępie czasu.
To są jakieś testy? Dodam, że byłem po m i czułem jakby te krople uderzaly mnie i ogólnie nie fajne uczucie. Nie mogłem nigdzie znaleźć o.tym info...
  • 45 / 2 / 0
Nie, to paranoja po m.
Noopept jest w tym wszystkim najśmieszniejszy
  • 4 / / 0
Pewnie tak.. dodam, że miałem solidnego bad tripa i jeszcze to.... Ale nic nie zwróciło mojej uwagi jak to plumkanie (kolega,który nie był po m też to słyszał), pewnie jakbym jeszcze troszke więcej wypił to nie wiem czy by to się dobrze skończyło. To w takim razie po co plumkał, jeszcze nigdy dźwięk nie był tak "wyraźny" ( pewnie już szaleje, koniec z M :old: )
  • 2637 / 37 / 0
Co? :moody:
Plumkanie ? kurwa, co? :-|

%-D
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 3732 / 45 / 0
Diagnoza: jestes pierdolniety. Oczywiscie, jesli je slyszysz, a policjanci potrafia plumkac tak, ze slysza je tylko osoby bedace pod wplywem marihuany. W dodatku tylko te pierdolniete. Po Twojej reakcji mozna poznac, czy je slyszysz (minisekundy, niekontrolowane skurcze miesni mimicznych w rytm plumkania).
Innym wytlumaczeniem jest to, ze moze slyszales swoje mikrowylewy w mozgu.

JESTEM SEREM
wygrales, moj ulubiony nick.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 4024 / 371 / 951
JestemSerem pisze:

Do rzeczy, zauważyłem, że policjant w samochodzie zaczął "plumkac" i stukać w równym odstępie czasu.
To są jakieś testy?
Tak, testują te nowe soniczne programatory behawioralne. Ogólnie chodzi o to, żebyś po najbliższym popełnieniu przestępstwa (np. wejściu w posiadanie trawki) sam do nich zadzwonił podając swoje położenie.
  • 568 / 53 / 0
co to kurwa jest plumkanie? XD
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 2372 / 56 / 0
pokolenie Ł.K. pisze:
Tak, testują te nowe soniczne programatory behawioralne.
David Ickie byłby dumny. :cheesy:
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 317 / 11 / 0
SoulTrance pisze:
co to kurwa jest plumkanie? XD
Jak to co.... :-D

Hemoglobina, halucynacja, dwutlenek węgla, taka sytuacja....i juz wiedzą ze zjarany jestes,taka technologia teraz jest ze uuuu

Zeby nie było offtopu:) Co kolega by chciał wiedziec bo ja chętnie odpowiem/podpowiem ale nie do konca łapie z tym plumpaniem/stukaniem %-D
  • 1329 / 58 / 0
Przejebane, stary. Miałem jednego znajomego który też miał taką historię. Gdzieś tam był, zapalił se lufkę i idzie. Poszedł chyba do biedronki coś kupić, nie pamiętam dobrze co to było, ale chyba takie orzeszki w ostrej posypce. No i stanął przy kasie, odstał chwilę, podchodzi do kasy i mówi: 'dobry wieczór'. Bo było gdzieś koło 19, może trochę po. Kasjerka coś tam mruknęła czy burknęła pod nosem, i mówi, że 4,20 za to co kupował. To zapłacił, wziął i idzie. Wychodzi przed sklep, a tu policjant. Patrzy na niego, a że był spalony to stwierdził, że może być przypał, bo miał ze sobą trawę. Za dużo tego nie było, może połówka, no ale każda ilość jest nielegalna, więc to bez znaczenia. Tym bardziej, że trzymał worek w portfelu, więc jeśli policjant zechciałby go wylegitymować, to zaistniałoby duże ryzyko, że przy wyciąganiu dowodu, worek z trawą by wypadł na ziemię. No i wymyślił sobie, że żeby upewnić się, że ten policjant nic nie zrobi, to on sam podejdzie i zapyta się jak dostać się na jakąś tam ulicę. Podszedł i zapytał. Wtedy ten policjant się na niego popatrzył tak dziwnie, bo w końcu cała historia działa się w dosyć małym mieście, liczącym nie więcej niż 15 tysięcy mieszkańców. A tam jest mało przyjezdnych, więc było prawdopodobne, że policjant znał go z widzenia. No ale nic nie powiedział, tylko mu wytłumaczył jak tam dojść. To kolega podziękował i idzie. Idzie, idzie, dochodzi po swój blok, i nagle słyszy jakieś takie plumkanie, połączone ze stukaniem w różnych odstępach czasu. Dokładnie tak jak to opisałeś. No to ten się rozgląda, patrzy kto tak plumka. No i zobaczył, że osoba wydająca ten dźwięk stoi właśnie pod drzwiami wejściowymi do jego bloku. Trochę się zdziwił, no ale, że szedł do domu, to idzie do tej bramy. Podchodzi bliżej, patrzy, a tu słynny podróżnik, Wojciech Cejrowski, stoi przy drzwiach i plumka. To kolega zaczął się zastanawiać czy może powinien go jakoś zapytać dlaczego plumka, o co mu w ogóle chodzi. To podchodzi do niego i mówi: 'Co tak plumkasz?'. A Cejrowski nic nie powiedział, tylko uśmiechnął się jakoś tak chytrze, zaplumkał jeszcze kilka razy i sobie poszedł. Kolega się zdziwił trochę, i poszedł do domu. Następnego dnia, kiedy rano wychodził z mieszkania, poślizgnął się i spadł ze schodów. Spadał z dziewiątego piętra aż na parter, po drodze łamiąc sobie najpierw ręce, później nogi, a na końcu kręgosłup. Nie warto, uwierz mi.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
ODPOWIEDZ
Newsy
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.