Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
over_life pisze:U mnie pasta o wiele lepsza niż proszek, napewno nic do niej nie można zmieszać bo widać na pierwszy rzut oka ;)
W tego typu sklepach lepiej kupować gotowy proszek, niby jest droższy ale pasty po odparowaniu przeliczając cenę będziesz miał najczęściej mniej. Generalnie to sprzedawanie pasty to walenie whuja na ilości bo kupując 10g pasty dostajesz 4-7g speeda po odsuszeniu.
Jakiś czas temu kupiłem 5g pasty od nowego vendora w ramach sampli na rozruszanie interesu (nowy vendor chciał sobie nabić opinie). Po odparowaniu w mikrofali zostało mi na talerzu 2,3g amfetaminy. Dałem za to tylko 5euro ale i tak sie wkurwiłem srogo że sprzedawca aż tak przycina
Blue_Berry pisze:Przekonałam się, że najlepsza feta to ta, która jest sypka i nie przykleja się do ścian woreczka, w którym zazwyczaj się znajduje.
Chociaż ja brałem kawałem plasteliny na łyżkę podgrzewałem zapalarą, zeskrobywałem i robiłem dzidy
waliło tak samo.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.