Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam, moja przygoda z fetą trwa ok. 2 lat, były ciągi kilkumiesięczne że codziennie z przerwami 2-3 dniowymi kiedy nie było towaru :scared: , ale bywały krótsze (kilkunastodniowe) i dłuższe (2 miesięczne) przerwy, ilościowo maxymalnie wciągałem ok 1-2 dziennie więc myślę że to dużo. (Dla pocieszenia kończę z władem :yay: ) Od kilku miesięcy mam problemy z nosem, kiedy wciągnę przez lewą dziurkę, wszystko leci prosto do gardła, bezpośrednio w przełyk, nawet nie mam spływu później. Wcześniej to wyglądało tak że w gardle czułem dopiero przy spływie (teraz tak mam tylko w przypadku prawej dziurki). Oddychanie przez nos też uległo zmianie w przypadku prawej komory. Lewa - oddychanie jest bezgłośne, prawa - od dłuższego czasu jakby zatkana, kiedy oddycham słychać jakby szmer (słyszane nawet przez moją GF kiedy próbujemy zasnąć). Wiem że dla kogoś to może błahe ale dla mnie zrobiło się irytujące i w pewnym sensie zagadkowe.
Kolejny problem to uczucie ukłucia w mózgu, dotychczas miałem tylko 3 razy, ale kiedy następuję to czuję jakby moja twarz się wykrzywiła na ułamek sekundy coś jakby niekontrolowana mimika jednak nie wiem czy cokolwiek się dzieję czy to tylko takie wrażenie. Ukłucie jest bolesne i odczuwalne przez kilka, kilkanaście sekund, przy 1 i 2 razie po +/- 1h leciała mi krew z nosa. Zaraz po ukłuciu czuję się osłabiony nie jakbym miał mdleć, tylko jak po ciężkiej pracy. Psychicznie też czuję się wtedy inaczej, jakby nieswojo, jakby lęk, zastanawiam się czy zachowuję się normalnie, czy nie robię nic dziwnego, cholera czy ja to właśnie powiedziałem na głos, wszyscy się gapią, wyglądam dziwnie, i żebym tylko tu nie umarł. Co dziwne te ukłucia występowały tylko wtedy kiedy nie wciągałem dłuższy czas. Proszę o wyrozumiałość %-D
Psychodeliczny high pozwolił mi zinterpretować czym jest życie..
  • 49 / / 0
Te ukłucia nie przypominają przepływania prądu przez głowę, a co za tym idzie nie są te tzw brain zaps? Poszukaj tego hasła na tym forum, bo ten problem pojawia się u wielu osób po wielu różnych środkach.
  • 3523 / 51 / 0
Przy obecnej fali panowania RC i beta ketonów dochodzę do wniosku,że zwykła amfa to bajka.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 447 / 45 / 1
Może nie bajka,, ale napewno nie jest ona łatwo dostępna. Ile teraz srednio jest amfy w amfie ? 10-20% ?
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.