Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 135 / 8 / 0
Dlatego moj post. Zpanikowal i dzisiaj poszedl do lekarza, ale nic nie stwierdzili, ekg dobre. Ma czekac czy cos konkretnego polecacie? Nadal ma skoki cisnienia ale mniejsze niz wczoraj.
  • 1889 / 72 / 3
Zdecydowanie dużo odpoczynku przy otwartym oknie. Lekarz mu nic na to nie przypisał? Jak wysokie?
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 295 / 3 / 0
Odpuście go sobie, jest niebezpieczny. Żaden kilkudniowy ciąg na stymulantach nie odbił się w jakimś stopniu na sercu, a 5F- AKB48 już w malutkich dawkach powoduje kurewsko dziwną pracę serca, strasznie nienaturalną która nie przechodzi w przeciągu kilku najbliższych godzin. Oczy wyglądają jak z kosmosu, osoba która nie ma w żaden sposób do czynienia z narkotykami od razu to zauważy, źrenice jak 5 zł po przedawkowaniu serotogeników tak się nie rzucają.

Niektórych kannabinoidów powinno się unikać i wydaje mi się, że ten do takich należy.
Podczas fazy zapomina się co miało się przed chwilą zrobić. Nie palę syntetyków jak i trawy na co dzień, choć zawsze je nawet lubiłem muszę stwierdzić, że ten jest kompletnym niewypałem.

Jeżeli chcecie być zdrowi na ciele i umyśle to dajcie sobie siana z tym kannabinoidem.
ohohosialalala
  • 1889 / 72 / 3
Typie, żartujesz chyba? Chodziłam dzień w dzień przez kilka miesięcy i nikt nic nie zauważył.

Tachykardia jak już Ci napisałam w innym wątku jest typowa dla fluorków.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
  • 1169 / 53 / 0
Widoczne zależy od organizmu bo ja po 5f-akb-48 również mam takie oczy że łatwo się połapać co jest grane ;)
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1889 / 72 / 3
Nie to mam na myśli. Też mam specyficzne oczy po KAŻDYM ćpaniu, a i tak ktokolwiek mnie rozpoznaje to po zachowaniu/rumieńcach (z tym mam przewalone, bo jadłam kilka lat DXM i pierwsze co u mnie w domu się widzi to rumieńce).

~Michael Linnel
  • 48 / 1 / 0
Re: 5F-AKB48
Nieprzeczytany post autor: Eskevar »
Wypaliłem gram proszku na spróbowanie, i muszę przyznać że dobra bomba jednak nie za cenę bolących zębów i czerwonych oczy po każdym jaraniu, za bardzo widać po oczach (przynajmniej u mnie) i to dość kłopotliwe zajebanym iść gdzieś między ludzi :-/
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mersi0 »
Jedno z kanna które zajmuje u mnie pierwsze miejsce.... Maczanki zawsze 1:16 robiły dobrą robotę.
  • 18 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Falcon »
ale kozak w polaczeniu z brudna uliczna feta dostalem takigo pierdolca jak tony montana w finalowej scenie scarfeca
  • 1521 / 73 / 0
Lajtowy kanna, coś pomiędzy ur a am według mnie. Ci co piszą ze im serce wariuje radzę napisac najpierw test gimnazjalny, a nie panikować po syntetykach i o boziu ale grubo co teraz :wall:
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.