Napiszę od siebie coś w związku z tą substancją.
Dostałem któregoś razu o,5 w prezencie do EthCata i etylofenidatu.
Poszło na 3 osoby, po dłuższej chwili oczy klejące, senność lekka i otępienie. Poszło pare piwek, planowałem zasnąć, jednak pokusił mały kotek, po jakimś czasie EtyloF i tak na zmiane...
I nie wiem, czy to dibutylon miał na to wpływ, ale jeszcze nigdy po E-C i EtyloFie nie miałem tego co wtedy. Pełna stymulacja, odłączenie od świata i skupienie na tworzeniu muzyki, taka mała pasja.
Do rana. Do pracy na 8 ale godzinę się spóźniłem, bo MUSIAŁEM dalej tworzyć :rolleyes:
W pracy, myśleli, że kac jak mnie zobaczyli, no to "idź do domu" :-D
I dalej tworzenie, bieganie po znajomych i jaranie się tym co stworzyłem itd.
Było tak jak lubie. Tylko wtedy. Mam zamiar powtórzyć ten miks kiedyś to coś dopiszę.
Pozdrawiam całe Forum. :old:
Po około 100-150 niewiele poczułem poza dziwnym mrowieniem w sercu (Coś tam działa ale jakoś ciężko mi to określić) Piwo czy dwa i po godzinie EtyloF. I jak w poprzednim przypadku zadziałał mnie on jak nigdy, jakieś 100 ale to był inny świat niż EtyloF bez niczego. Dziwny zapach jakby grzyby w nosie, grubo na głowie, uczucie takiej... "przyjemnej plastikowości" no i w końcu po wielu nieudanych próbach z samym E-C i E-F zajawa na robienie muzyki. :-)
Tak więc moja sugestia, jeśli ktoś zechce to testować, to zalecam zaopatrzyć się w Etylof i/lub E-C dla uzupełnienia w razie mieszanych odczuć.
5!
Co kto lubi, ja raczej nie polecam
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Cena 45/g
Sklep się podkłada?
Powód: Pisz poprawnie.
bo ziomek ma 5g dostać i dupe tak osrał że juz dysk zeruje xD
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.