ODPOWIEDZ
  • 91 / 4 / 0
Re: 5-MAPB
Nieprzeczytany post autor: Neurotoxic »
dzonty, na raz nie klepałem więcej niż 150mg, ze względu na zapach nawet nie był bym w stanie. Najmniejsza dawka u mnie to 100mg i powiem, że było nieźle, ale bez szału. Najlepiej na spokojnie przyjąć 100-150 mg i ewentualnie dorzucić następne 100mg. Sortu od 'pojedynczego' nie brałem. Osobiście preferuje większe dawki, ale jak kto może i jak woli.

TECHNOPOWER Osobiście potrafię zjeść dużo, ale tak jak piszesz myślę, że to 500mg na 3 razy w zupełności starczy. 30-50mg? Chyba żartujesz, pewnie jakaś tam stymulacja występuje, ale szkoda materiału. Jak ktoś ma problemy z sercem to i po 50mg może być ciężko. Dobrze jest być świeżym i wypoczętym przed kontaktem z tą substancją, żadnych mixów, kaców itd.. A orientujesz czy mogę sobie rozpuścić w 30 lub 50ml wódki?
"Bakin' soda, I got bakin' soda"
  • 190 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: brutalism »
Możesz rozpuścić w wódce, chociaż jeśli chcesz przechowywać taki roztwór przez dłuższy czas to lepiej rozpuścić w spirytusie.
  • 1676 / 106 / 0
Neurotoxic pisze:
Muszę się zgodzić, przerobiłem jednej nocy 1g i nadeszły stany lękowe jak po ostrym maratonie na 4 lub 3mmc. Jednak 200 mg... trochę przesadzasz. Radzę po prostu raz wrzucić i raz dorzucić normalne, sensowne dawki, a nic nikomu nie będzie.
200mg wystarczy zeby zorac człowieka.
ja po 100mg mialem ciezko
dopiero 3mmc postawilo mnie na nogi
5 ma mega potencjal, ale sa ludzie ktorzy nie moga tego brac i tyle...
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 5 / 0
Wiz zgadzam się. U niektórych powoduje jakieś paradoksalne działania, miesza mocno w bani.
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 295 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: herrfuhrer »
Kurde to jest mega mocne. Ciesze się że kontrolnie wziąłem per sniff tylko 30 mg! bo bym dostał zawału. Zajebiście się miksuje z kodeiną, a wziąłem jej 150 mg! Normalnie 450 daje znacznie gorsze doznania niż teraz 150 + 30 mg 5 mapb, to musi być kurewsko toksyczne i niebezpieczne, skoro tak strasznie miesza z serotoniną. Substancja rozkurwia system jeśli ktoś dawno nie ładował niczego serotoninowego
ohohosialalala
  • 1199 / 7 / 0
W pierwsze 24h 200mg, 12 godzin pozniej jeszcze z 100-150 mg wzialem. Nastepny tydzien byl fatalny dla mnie jesli chodzi o samopoczucie. Samotność, pustka, mysli samobojcze, smiech ludzi interpretowalem tak jakby sie ze mnie smiali.
Palilem w tym czasie tez ur144 i bb22.
W kazdym razie, chodzi mi o to zebyscie uwazali. Zwlaszcza osoby z sklonnosciami do depresji.
  • 61 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: hidro »
Kolego ten śmiech ludzi przypisywany Twojej osobie to już zakrawa na psychozkę, najprawdopodobniej jest to zasługa kanna.

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego na mnie dopiero 200mg p.o. robi "efekt" (mam najnowszy sort od znanego vendora [x-x.xxx])
  • 49 / / 0
prawie_martwy pisze:
W pierwsze 24h 200mg, 12 godzin pozniej jeszcze z 100-150 mg wzialem. Nastepny tydzien byl fatalny dla mnie jesli chodzi o samopoczucie. Samotność, pustka, mysli samobojcze, smiech ludzi interpretowalem tak jakby sie ze mnie smiali.
Palilem w tym czasie tez ur144 i bb22.
W kazdym razie, chodzi mi o to zebyscie uwazali. Zwlaszcza osoby z sklonnosciami do depresji.
Miałem dokładnie odwrotnie, ale po jednorazowych 100mg p.o bez tolerki. Jeżeli chodzi o negatywne efekty - za bardzo się w tym okresie wzruszam i rozklejam. Wygląda na to, że 5-mapb pokazuje pazurki przy większych dawkach/ciągach.
  • 91 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neurotoxic »
Zgodzę się w 100%. Jeszcze żaden ciąg na 'białym' nie dał mi się tak we znaki jak palenie tych chemicznych mieszanek. Gówno jakiego świat nie widział. Wracając do tematu, orientujecie gdzie teraz jest dobry sort 5-MAPB i jaki będzie miał kolor? Szukam białego, beżowy już testowałem z dwóch źródeł, chcę zobaczyć te 30 czy 50mg.
"Bakin' soda, I got bakin' soda"
  • 329 / 5 / 0
Od tego masz dział sprzedawcy. Czytaj regulamin. Biały jest dobry.
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".