Przecież gość wyraźnie napisał, że ketonal mu nie pomaga, więc po co mu go sugerować? Gorąca kąpiel pomaga tylko na czas kąpieli. Oczywiście, że można przetrzymać na sucho (sam tak przechodziłem 99% skrętów).
Jeżeli gościa nie uśpiło 10mg klonów, 2mg alpry, 60mg mirtazapiny, to zolpidem tym bardziej się nie sprawdzi.
\Będziesz sbie wdzięczny, po prostu kurfa czekaj.
Tak jak pisałem zolpiem w dużych dawkach + inne wspomagacze i szczera chęć spania(nie siedzenie przed kompem i czekanie aż sie zachce, tylko czekanie w łóżku po gorącej komplei ji li.)
- Fakers gonna fake
Dziękuje wszystkim za wsparcie. Wiedziałem, że na [H] zawsze można liczyć ;-)
- Fakers gonna fake
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.