Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Co jest dla Ciebie lepsze
Znacznie 5-MAPB
7
11%
trochę bardziej 5-MAPB
5
8%
stawiam obie substancje na równi
15
24%
trochę bardziej MDMA
6
10%
znacznie bardziej MDMA
29
47%

Liczba głosów: 62

ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
5MAPB Wypada raczej słabo w stosunku do MDMA.
U mnie niema tego pierdolnięcia :-O
Słabo wypadam ,na tle specjalistów tego forum.
A kiedyś myślałem ,że taki ćpun straszliwy ze mnie :)

Bez tolerancji nie ma gwarancji!!!
Puknął , westchnął , zdechł , co za pech :)
  • 416 / 18 / 0
moc działania, afterglow i wszystko inne przemawia za MDMA ;)
  • 466 / 10 / 0
ArsonMJ pisze:
moc działania, afterglow i wszystko inne przemawia za MDMA ;)
oczywiscie ze tak na 5-mapb muzyka nie wchodzi nawet w polowie tak dobrze jak na MDMA.
Autor tego tematu chyba MDMA nigdy nie jadl
  • 88 / 1 / 0
MDMA w ilości 100mg podziałało na mnie znacznie mocniej niż 5MAPB
  • 37 / 10 / 0
5-MAPB zdecydowanie. Jadłem kilka różnych cukierków i po żadnym nie czułem takiego podniecenia wewnątrz jak po mapb. Muzyka też lepiej brzmi. Nie wiem jak ludzie po czystej emce chodzą na imprezy. Bardziej w łóżku chce się leżeć niż bawić.
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.