Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 205 / 1 / 0
Mi strasznie wjezdza na gały juz w druga noc na alfie mam w domu gości xD Ostatnio lezalem na wyrze na chwile zamknalem gały a jak otworzylem to stal nademna typ i mialem przy samej twarzy jego pół otwarta dłoń xD Psycho poziom Hard :D
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 1095 / 34 / 0
alfa jest tak wyrachowana ze potrafi generować nawet zapachy w psychozie hehe
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 103 / 2 / 0
Musiałbys duze dawki walić, przy małych raczej tak nie ma ale wiesz nigdy nic nie mozna wiedzieć jak zadziała. Cięzko opętać to wszystko i se jakoś w czaszce poukładać na półkach bo półkule się szorują o siebie i zatarcie się robi, potem już tylko siedzieć i waporyzować a nie jakimiś pierdołami się zajmować, nie czuje kiedy rymuje
Blue Berry pisze:
Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
  • 1095 / 34 / 0
Wkrótce te "pierdoły" zajmą się tobą ;-)
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 26 / 1 / 0
A jak sie ostro pocisnie to juz nie wiadomo co jest prawdziwe i ostre halucynacje wchodzą jakbys zeżarł kwasa w peperoni :p
Garbaty anioł na to: skończ pierdolić tato,
To ty jesteś matoł, jak nie to udowodnij.
Powiedz mi tak, żeby wszyscy byli zgodni,
Co wy tu robicie odkąd powstało życie ?!
  • 103 / 2 / 0
Zamówiłem alfe, znowu %-D tym razem 5g, ciekawe na ile to starczy ale chyba raczej nie na długo, bo ciągne jak jakiś smok jebany. Nerwicy dostałem i zamówiłem, btw alfa dobrze relaksuje %-D nie jest to typowy stim.
Blue Berry pisze:
Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
  • 1095 / 34 / 0
Euforii dostaniesz na sam widok listonosza, adrenalina podskoczy hehe
  • 103 / 2 / 0
Ale stary mówię Ci, taka pizda będzie %-D Może nawet podbiję do BB jeszcze raz :D bez strachu o urwanie dupy. Ostatnio miałem ochote wyjść na ulice i wszystkie laski zaczepiać, wcześniej na imprezie sie postukałem pare, pisałem że skakały jak pchły, niemało ich było, ale jeszcze alko sie urżnąłem - alfa + alko dobre połączenie btw. A listonosz będzie myślał, że ja jakiś małpiszon z jungli bo wyskocze zza drzwi i wskocze mu na barana, dawaj alfe chuju, dawaj alfe! %-D
Blue Berry pisze:
  • 1095 / 34 / 0
Przy dobrych wiatrach jutro bEdzie alfa u ciebie. Trzeba było 10 zamawiać, dobra cena jest u jednego vendora która idzie w parze z ekstra jakością (potłuczone szkło - git sort). Dyszką można już ładnie poszaleć.
Zajeb niedoprzesadnego snorta i vapnij do tego.
  • 103 / 2 / 0
Wiesz, odliczam godziny już %-D 10g to nie, strach by mnie obleciał że nie bede spać przez pare dni i mi odwali, wiesz jak jest, wole mniej a bezpieczniej jednak bo co? jakbyym zamówił 10g to bym poleciał w długi ciąg
Blue Berry pisze:
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.