ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Ja się wybieram i właśnie zastanawiam się czy na tę okazję nie zarzucić po raz pierwszy MDMA. Klimat chyba będzie odpowiedni? :nuts: :-D
Uwaga! Użytkownik givemehappypill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Bedzie chujowy ja bym tam nic nie jadł tylko napierdolił się i się skatował;
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 7 / / 0
Nie no bez przesady, że aż chujowy. Na Boom Festival ładnie dali czadu, miałam nadzieję, że na EgoDropie będzie podobnie. A pić nie lubię, więc taka opcje dla mnie odpada :scared:
Uwaga! Użytkownik givemehappypill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
Mógłbyś jakoś doprecyzować, nie byłem jeszcze w Fabryce ani tym bardziej na egodropie, więc mogę mieć zbyt wygórowane oczekiwania.
  • 14 / 1 / 0
Wiesz ile ludzi tyle zdan :)
Mi osobiscie bardziej podobaly sie egodropy na Dajworze od Fabryki, bo chill mial tam swoj klimat, mozna bylo spokojnie pogadac ze znajomymi czego o fabryce powiedziec niestety nie mozna, trudno sie tam gdzies wpasowac na chilu... a ja jestem zwolenikiem lezakowania :P
Bylem od 3 lat na wszystkich edycjach i Braniac z Teraputra i Grzesiem rozkurwil mi system na maxa... Nie do opisania :P Zaraz zaraz.... a moze to dzialanie meksykanow + MDMA i 1/4 LSD sprawily moj taki poglad na ta impreze :nuts:
https://soundcloud.com/brainiac/brainiac-mixed-up-2012
Kozak mix jakich malo :old:
  • 2334 / 9 / 0
2up
A czego oczekujesz, ziomuś? Kosmicznych elfów srających leserami i owieczek z fluorescencyjną wełną, helem nadmuchanych, kłębiących się pod sufitem w stadzie licznym? Co to kurwa za pytania mi tu zadajesz?
  • 14 / 1 / 0
Pytanie byc powinno czy w ogole na jakies psy imprezie w Pl byles :gun:
  • 39 / / 0
Nie byłem nigdy na takich imprezach w zasadzie nigdzie.
@2up
Doświadczenia z psychodelikami mam raczej małe, ale wiem mniej więcej czego można się spodziewać. Niemniej jednak skłaniam się do tego żeby sobie odpuścić psychodeliki ze względu na to że mogę nie ogarnąć większej ilości ludzi wokół mnie.
Dlatego zastanawiam się nad MDMA, jeśli w ogóle będę miał z kim iść.
  • 110 / 1 / 0
Idź sam, to nie wesele cioci Basi.
  • 143 / 1 / 0
Ego drop z koncertem Juno Reactor roztrzaskał mi czaszkę po czym wymieszał mój mózg z wyrzyganą przez boginie rzeczywistości czaszkokaczką.
Było ultra super kosmicznie, jedyne minusy to zbyt gorąco podczas koncertu juno reactor i ścisk duży no i wodę z kranu w kiblu żłopałem litrami bo za drogo tam było ale dało się Latać Szczególnie Daleko pomimo tego i jestem niezwykle zadowolony z tej imprezy.
Pozdro dla wszystkich którzy mieli podobne doznania ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.