UsmiechnietaMorda pisze:Ja 0.2 wale w takim celu ale IV i u mnie idealnie spełnią swą rolę. Ale już mam tolerke wyrobiona.
Bo benzodiazepiny często mają biodostępność przy podaniu oralnym rzędu 80-90%, więc kucie się jest praktycznie bez sensu. Chyba, że ktoś ma za dużo żył i szkoda jemu żeby się marnowały
niewykorzystywane.
Jesli chodzi ci o jako srodek dorazny przeciwlekowy: nie. Flubromazolam jest benzodiazepina nasenna i moim zdaniem nie nadawala by sie na codzienne zarzucanie od rana do wieczora.
Czyli wg Ciebie flubromazolam jest przede wszystkim hipnotykiem i nie umili mi życia na codzień? ;)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.