I Know What Makes Me Feel Just Right
Don’t Wanna Have An Endless Fight
Jebać Duracell
Po DXM nie umiem skupić się na filmach, wolę swoje "wewnętrzne" projekcje.
mj to chyba taki klasyczny wybór. Nie dość, że jest po prostu milej, to można jeszcze porozkminiać sobie nad fabułą. :)
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
A wy co tam, chodzicie po sajko do kina? Jesli tak to jakie filmy polecacie?
Zdarzało mi się później oglądać filmy na psychodelikach i nie było już tak ciężko, wręcz przeciwnie. Było ciekawie i ekscytująco, można było wyłapywać różne poziomy fabuły, drugie i trzecie dno choć pewnie reżyser wcale takowych nie podejmował ;)
Generalnie duże dawki psychodelików + krwawy film wśród obcego tłumu to nie jest dla mnie ciekawe połączenie. Co innego dawki umiarkowane.
oh everywhere,
she comes in colors
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.