Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 3964 / 150 / 0
wlasciwie to maca wzialem na stestowanie, z zen-szeniem juz mialem do czynienia.

wydaje mi sie ze maca to dobre uzupelnienie diety wegetarianskiej ktora stosuje.

borrasca, mozesz napisac cos wiecej o innych zastosowaniach maca?
  • 2244 / 25 / 0
No np. tutaj masz.
http://www.maca.com.pl
  • 398 / 28 / 0
Mace stosowalem na testosteron w trakcie ćwiczeń. Ogólnie czuć, że daje sił witalnych pita z mlekiem...niestety, ale ostatnią jaką piłem powodowała agresje nie mam pojęcia ale musiała mieć znaczący wpływ na horomony...poprzednie takiego efektu nie wywolywaly. Kupiłem ją w MO.
  • 527 / 6 / 0
Maca nie ma wpływu na testosteron, to dobrej jakości białko + witaminy.
Możliwe, że brałeś coś do maca i stąd agresja.
Ogólnie mówiąc Maca świetnie regeneruje po treningu i daje lepsze efekty :cheesy:
  • 1969 / 455 / 4
Maca ogólnie wpływa bardzo dobrze na szybka regenerację PO treningach ( po nockach ze stymulantami także ).

Największą jego zaletę jaka zauważyłem po 3 dniach brania rano i wieczorem to zwiększone libido oraz długość stosunku... ogólnie ponoc właśnie na "problemy" w tego typu sprawach na wschodzie się stosuje te roślinkę wraz ze zmieloną "żabą" ? z żaba może i bym tego nie wypił ale wiem, że działa. ( niedawno puszczane bodajże na National Geographic )

śmiało mogę polecić - skutków ubocznych większych nie zauważyłem.
DXM
  • 104 / / 0
Wpływ na regenerację po treningach jest bardzo duży. Dużo szybciej organizm dochodzi do siebie, mniejsze zakwasy i lepsze efekty.
Do tego nieźle odżywia-widzę to po swoich paznokciach i włosach. Ja mieszam z mlekiem i syropem z agawy lub z samym kakao . Smakuje suuuuper!
  • 414 / 47 / 0
Elegancko stoi po tym Rumcajs?
Wydłuża znacznie stosunek?

Ktoś coś?
5-HO-La La LaND
  • 906 / 75 / 19
Zapewne tak, bo libido i testosteron podwyższa.
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 414 / 47 / 0
Stosuje ok 10 dni wraz z kakao i mogę stwierdzić że:
+plery nie bolą
+dodaje wigoru i niweluje uczucie zmęczenia
+silnie ukrwiony penis
+niestrudzenie w wykonywaniu pracy fizycznej

Jak dla mnie bomba. Zdecydowanie polecam wszystkim którzy ciężko pracują. Kochanków też zadowoli ;)
5-HO-La La LaND
  • 906 / 75 / 19
No i o to chodzi. :)
Is it time for your medication, Mr. Brown?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.