Absolutnie najlepszy stan świadomości jaki sobie jestem w stanie wyobrazić (znam około 105różnych więc jestem wybredny), nareszcie kurwa stan w którym niczego nie brakuje. Jedyny prawdziwy-oryginalny party drug. Definicja ekstazy
O takie narkotyki nasi dziadkowie przelewali krew na wojnie.
SYNTEZOWAĆ!
TABLETKOWAĆ!
ZALEGALIZOWAĆ!
PS. Dorzucałem też do tego 4-MMC, ale nie dlatego że było za słabo czy coś. Poprostu chciałem jeszcze dojebać do pieca jak tylko obczaiłem jak ładnie sie pali. Efekt taki że po węgorzu sie chodziło wytrzaskanym jak po kraku mniej więcej.
Testowałem 150mg MDA p.o. bo od trzech poprzedzających dni waliłem 4-MMC, i troche 3-FA,2-FA więc tolerka ale wyjebało mnie około orbitalnie po tej dorzutce mefa.
Samo w sobie działa fajnie, ale z niewielką ilością psychodeliku powoduje ogromne stężenie doznań.
Z negatywnych efektów na pewno hipertermia, więc uważać i pić wodę.
Kilka osób po nocce z MDA spało 12-15(!) godzin, po przebudzeniu wszystko ok, gotowość do dalszej zabawy, ale zastanawia mnie ten fakt, że MDA dużo bardziej wymęcza organizm niż MDMA, albo to tylko kwestia s&s.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.