Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Teraz doszedø lekki ból w okolicy lokcia.
Opcje sa takie:
- przemeczenie w pracy (rece mam mocno nadwyrezane)
- wyplukanie wszelakich mozliwych mineraøóå i witamin z orgsnizmu
- cos czego nie przewidzialem
Mial ktos tak >?
Stosuje glownie 3mmc.
Szukajka oszukuje i mi go nie pokazuje.
Nadgarstek zostal nadwyrezony podczas pracy.
Problem jednak zostal w postaci dretwiejacych palców.
Kolejna wizyta u lekarza za dni kilka.
Rozpatrywalem niedobór mikro i makroskladnikow jednak wyszlo na to, ze musi to byc wina czego innego poniewaz dretwiałyby palce i drugiej reki. Wybiórczy brak - nie bardzo.
dzieki panowie :)
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.