Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1095 / 34 / 0
W ile dni robisz takie 10g?

Pewnie okolice 2 tyg.

Całkiem dobrze to brzmi 2 tyg ciągu i miesiąc, albo 2 przerwy.
Jest czas na 100% regeneracji.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1817 / 106 / 0
Ja jestem dosyć pazerny i zachłanny na dragi,to jest złe wiem,ale cóż,trudno mi to zmienić na stare lata,po za tym mam na wszystko sporą tolerancję,więc 1 gr na 24/h u mnie trzeba liczyć,czasem nawet więcej,wiem dużo,no ale tak mam.Po za tym jak mawia mój kolega "Dragi to maraton,nie sprint". Mógłbym sobie częściej tę anegdotkę przypominać,niestety. ;-) NIE BRAĆ ZE MNIE PRZYKŁADU,lata walenia i w ogóle...
Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2014 przez eliot, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 348 / 9 / 0
Ja mam chyba juz permanentna tolerke, iv na start po tej ostatniej przerwie to jakieś 40-50mg. 30mg średnio zadowalająco. Ale to nie znaczy żebyśta młode ćpunki brały ze mnie przykład. 30mg sniffem dobrego sortu na pierwszy raz to może być dla niektórych za dużo. A poza tym nie walcie po kablach o umrzecie. A od vapo spalicie sobie płuca i też umrzecie. W ogóle i tak umrzecie, ale lepiej później i mniej hardkorowo.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 225 / 8 / 0
Kurwa, wam też jest tak gorąco na ryju po tej alfie? To psuje całą faze
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
  • 348 / 9 / 0
Niebardzo. Nigdy czegoś takiego nie miałem. Próbowałeś różnych sortów? Albo w mniej upalne dni niż teraz %-D
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 225 / 8 / 0
probowalem 2 sortow poki co, za duzo alfy jeszcze nie przerobilem bo wlasnie strasznie wchodzi na ciało wg mnie
ogolem czuje gorąc na ryju po wszystkich stymulantach, ale po alfie to juz gruba przesada
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
  • 348 / 9 / 0
Ja mam coś takiego po wódzie. To jest chyba związane z nagłym rozszerzeniem się naczyń krwionośnych na twarzy czy coś takiego, nie wiem, nie znam sir na biologii. To mogą być właśnie tej natury problemy a nie wina samej alfy. To gorąco przechodzi po jakimś czasie? Jeśli tak to może spróbować taką opcje: mala dawka, czekamy aż organizm ustabilizuje sobie podgrzewanie twarzy i dopiero wtedy większa. Ale lepiej poczekaj na odpowiedź kogos z większą wiedzą z tego działu, ja tam gówno się znam.

Edit: jeszcze łączenie z antyhistaminami mi przyszło do głowy, ale to już totalna głupota chyba, bo to raczej problemy oscylujące wokół układu krwionośnego. Mądre ćpuny, na ratunek. %-D
Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2014 przez MrGnat, łącznie zmieniany 1 raz.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 1959 / 55 / 0
Jeśli nie doświadczasz nadmiernej wazokonstrykcji (brak problemów z erekcją i objawów Raynauda - zimne, sine kończyny) po stymulantach to jest to objaw podwyższonego ciśnienia tętniczego krwi. Też tak mam.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 2914 / 241 / 0
Czy mógłby ktoś porównać alfę z metkatem pod względem pobudzenia seksualnego ? Bardziej w stronę mefedronu i zwierzęcego pożądania czy MDMA-owego przytulania idzie alfa ?
Dawny nick: tur3k
  • 311 / 14 / 2
Chyba ani w jedną, ani w drugą stronę ;-)
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
ODPOWIEDZ
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.