Zolafren tabl. 10mg
1op. (trzydzieści)
d.s. 1x noc
I przejdzie jak ręką odjął ;)
codeine pisze: I przejdzie jak ręką odjął ;)
Najlepiej przerwać palenie, udać się na rozmowe do pani/pana psycholog. Poszukać jakieś pozytywnej ekipy niekoniecznie zażywającej.
leśnik pisze:Czyli z deszczu pod rynne ;)codeine pisze: I przejdzie jak ręką odjął ;)
Najlepiej przerwać palenie, udać się na rozmowe do pani/pana psycholog. Poszukać jakieś pozytywnej ekipy niekoniecznie zażywającej.
A rozmowa z psychologiem gówno da. Nie znoszę psychologów, to są jebaki, które myślą, że wszystkie rozumy pozjadali :o) Najlepiej się wybrać do LEKARZA czyli psychiatry.
A rozmowa z psychologiem gówno da. Nie znoszę psychologów, to są jebaki, które myślą, że wszystkie rozumy pozjadali ]
Masz rację, przyjdzie taki gówno wie, a się wymadza jaki to on nie jest wspanialy i ile to on nie wie, atak na dobra sprawe to tylko pierdolic glupoty umie co sie na tych swoich lajtowych studiach nauczyl......nawet recepty wypisac nie moze. Idz do psychiatry przybajmniej zna sie (wiekszosc) na swojej robocie i Ci pomoga.
byłem u psychiatry i sie okazało że to "natrętne zaburzenia paranoiczno fobijne" czy jakoś tak, dostałem hydroxyzinum 10mg 2xdziennie i Asentre 50mg 2xdziennie i po kilku miesiącach przeszło, a objawy miałem takie: stany lękowe, halucynacje co do wielkości i troszke kolorów, "podgłośnienie" głosów z zewnątrz które stawały się straszne i dochodzące gdzieś z poza otoczenia tak jakby były tylko w mojej głowie, oraz uczucie jakbym opuszczał ciało,
było to straszne a zarazem ekscytujące za każdym razem, ale teraz ciesze się że to minęło
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.