najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 34 / / 0
Z sativ polecam KALI MIST albo jakieś HAZE. Ale długo dojrzewają, ogólnie żadna sativa szybka nie będzie.
  • 34 / / 0
8 do 9 tygodni.
  • 75 / / 0
K2, chyba lepszej nie kojarzę dorabianej. Tylko proszę bez tych nowych, bo po białej wdowie stwierdziłem, że palenie jest już na innym poziomie, nie moim raczej. Najlepsze, jak do tej pory - marycha samosieja z Nepalu.
Dwell in the twilight.
  • 642 / 18 / 7
Opłaca mi się zasadzić jeszcze jakiegoś automata na dwór?
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 353 / 5 / 0
Podobno automaty bardzo roznia sie w dzialaniu od swoich ''regularnych'' siostr. Spotkal sie ktos juz z taka opinia a moze ma porownanie?
  • 823 / 11 / 1
@2up
Też się nad tym zastanawiam. Ale walnę, już się nasionka moczą ;) W tym roku wyjątkowo ciepło więc mam nadzieje, że dojdą chociaż trochę. Mamy jeszcze trochę czasu.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 358 / / 0
Co na indorku da największy plon z niskich auto? Dla początkującego.
  • 18 / / 0
Witam. Mam pytanko w sprawie doboru gatunku mj do moich wymagań otóż szukam gatunku działającego relaksująco i odprężająco nie robiąc przy tym zbytniego nawału myśli, poddenerwowania czy innych takich stresów, raczej o niskiej lub średnio niskiej zawartości THC, może coś z odmian medycznych? chociaż nie wiem jak z dostępnością tychże. Jestem osobą dość znerwicowaną, niepijącą alko około 2 miesiące i szukam środka na weekendowe łagodne wyluzowanie, powiedzmy taki ekwiwalent 4 piwek ale w postaci trawki, oczywiście obie substancje inaczej działają ale nie wgłębiajmy się w szczegóły w tym momencie. Kwestie ceny za nasiona pomijam, może być z tych najdroższych o wymagania uprawne danego gatunku pomyśli się w późniejszej kolejności, najważniejsza jest dla mnie w tym momencie odmiana trawki spełniająca moje konkretne wymagania :-) Będę wdzięczny za rady i wskazówki :-)
  • 3523 / 53 / 0
tvpk0x pisze:
Opłaca mi się zasadzić jeszcze jakiegoś automata na dwór?
Chyba już za póżno, zresztą nie wiadomo jaka będzie jesień tego roku.Może sypnie śniegiem we wrześniu :-D (przesadziłem wiem)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 3523 / 53 / 0
Sam nie wiem czego ty chcesz. Z jednej strony prosisz o odmianę z małą lub średnią zawartością THC a za chwilę odmianę medyczną, a one chyba mają dużo THC. Z tych o większej zawartości THC mogę ci polecić ak47 jest łatwe w uprawie i wciska w fotel :-D Jeśli zaś o średniej zawartości THC to Northern light który też łatwo się uprawia i ma tą zaletę ,że nie wydziela zapachu podczas uprawy.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).