Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 195 / 4 / 0
@scr
To było rozłożone w czasie. Razem z klonami, hodetem i czymś jeszcze.
Ale taki blablab potrafi wziąć dawkę taką co by zabiła normalną osobę.
Człowiek ze stali.
Oczywiście nie polecam brać aż takich ilości.
Tak 20mg i potem dorzucić można jeszcze trochę po paru h ;)
W zachodu krwawych, ostatnich promieniach,
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,

Powraca męka codzienna istnienia.
  • 3732 / 45 / 0
Wszystko gra, dziekuje. :-) Jutro ide jeszcze na badania, ale chyba juz o tym pisalam. Jeszcze raz nerki, heh. Wlasciwie za drugim razem nie skonczyloby sie to psychiatrykiem, gdybym miala odpowiedzialnego opiekuna, lub bylabym przynajmniej zamknieta w domu. Swoja droga trip byl przeciekawy i niedlugo go opisze. Tak jak mam w zwyczaju zapowiadac, a pozniej rezygnowac.

ergo, w szpitalu wpisali mi w kartoteke politoksykomanie i przedawkowanie opiatow ( ;-) ), oraz postraszyli, ze dlugo nie pozyje, jesli bede tak eksploatowac swoje nerki. Ale wlasnie koresponduje z eso, ktory twierdzi, ze to pierdolenie. :-)

W kazdym razie masz racje w tym co piszesz, ale moim zdaniem po MXE byloby to rowniez mozliwe, bo nie raz wracalam do domu z obdartymi tajemniczo lokciami, lub wielokrotnie probowalam wsiadac na rower po czolobitnym zderzeniu z ziemia. %-D W ogole to fascynujace, ze jeszcze potrafie skladac zdania.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 46 / / 0
Marlboro_Red pisze:
Ile wam się ładowało p.o. ?
Bo Mi 1:20h ale jak pierdolło to po 14mg zaliczyłem namiastkę K-hole

Z godzine się to ładowało. Po takiej dawcde niesamowite zaburzenie postrzegania odległości, wszędzie myślałem że jest za blisko, za daleko, błednik delikatnie się jebał i myślałem że jestem mega niski. Razem z moją kobietą idealnie, test będzie bez etylo, może z miksem jakiejś innej ciekawostki. :)
  • 425 / 3 / 0
Oral - po godzinie coś działa, po dwóch godzinach pełnia działania

Substancja piękna, gdybym miał wypisac top używek, znajdywałaby się na pierwszym miejscu. Tak jak pisał już ktoś wcześniej - trochę dysocjacji, psychodelii, empatii, euforii, stymulacji. Świetne tak do tripów (łączyłem z 25B-NBOMe, 25I-NBOMe, marihuaną, 5F-PB22, kodeiną [tu radzę uważac na oddech] - za każdym razem zadowolony), jak i do wczucania w małych dawkach jako stymulant/antydepresant. Najbardziej polubiłem podanie podjęzykowe, chociaż substancja niestety jest trochę żrąca.

Przy 5mg iv nie odczułem żadnego działania
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 153 / 2 / 0
Czytałem wiele postów, jakoby ta substancja działała w chuj czasu u niektórych, czy czas działania podany na pierwszej stronie przy ilosciach 20-30mg tez bedzie taki sam? Niechce jebnac przed praca zwały.
  • 425 / 3 / 0
Przy 30mg może zdecydowanie przekraczać 6 godzin
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 316 / / 0
Jak myślicie, ile na IV? 14mg wydaje mi się za dużo, może połowę? A może lepiej IM? Obawiam się, że zdysocjuje mnie zanim wyjmę igłę z instalacji %-D
O, widzę, że tutaj tylko Grentoo próbował i to 20mg, ale jemu nie ufam kurwa ze względu na jego kosmiczną tolerkę na wszystko :D
Mam jeszcze 4-ho-deta i 5-meo-mipta, macie pomysł na jakiegoś wykurwistego mixa?
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Chyba logicznym jest zmieszanie 3-MeO-PCP z ktoras z tryptamin w jednej pompce i zaladowanie owego roztworu w miecho. Przynajmniej dla mnie to odruchowe, ale jestem teraz Zlym Przykladem. Teraz bym tego nie zrobila. :-)
CosmoDo pisze:
  • 316 / / 0
No niestety ale mam kapsy od jednego z vendorow, do których jest domieszana skrobia i raczej w mięcho nie dam rady tego wlac no chyba że macie jakiś sposób na ekstrakcje... Ale ogółem dobra impreza była na tym 3-meo nawet jedzonym, psytrance'owy mix na yt i fajnie się zapada w otchłań :D
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Bylam raz na jednej imprezie (domowka) gdzie wszycy (poza mna :-| ) wrzucali dysocjanty (salvia, DXM, reszty albo jeszcze nie bylo, albo malo kto o tym wiedzial). Smiesznie to wyglada z boku, specyficzny rodzaj zabawy - zebrac sie u kogos w domu i lezec, w najlepszym wypadku siedziec w kacie pod kocem. :-)

Kapsulki z 3-MeO-PCP i maka ziemiaczana? Rany, staary. Dobrze, ze nie doczekalam takich czasow.
Chyba od dwoch tygodni jestem trzezwa - fizyczne uzaleznienie od opio, psychiczne od dysocjantow. Ale jest chujowo. Zwlaszcza, kiedy spaceruje sie (z mama :() po miejscach, gdzie najlepiej walilo sie z Kosmo 3-meo/MXE. Teraz wazki bzycza same do siebie.
CosmoDo pisze:
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.