Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 124 / 6 / 0
można tu dorwać kodeine w aptekach? chodzi mi o płd. irlandie
ed: już przeczytałem że kibel, ale jak jakiś nius to feel free to...
  • 1067 / 205 / 0
Mi się udało 3mmc dorwać i spida i jaranie. A kode można spokojnie kupić ale nie w każdej aptece sprzedają
i wypytują się na co po co . Codinex
I don't do drugs. I am drugs.
  • 124 / 6 / 0
Wyczytałem że ma 15mg/5ml. A ile butelka ma objętości?
btw: zawiera fosforan kodeiny z resztą tak jak rodzimy antidol, a znalazłem informacje, że 15 mg codeine phosphate equivalent to 11.8 mg codeine. didnt know...
source:
https://www.myhealthbox.eu/en/medicine/ ... nex/792387

tu ciekawy link o irlandzkich otc:
http://nicolepezzino2.blogspot.ie/2013/ ... h-otc.html
  • 1067 / 205 / 0
Jest mały syropek 100 ml (300mg kodeiny) i duży 150 (450 kody) pierwszy 7 euro drugi 10.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1026 / 31 / 0
Może nie pali się tak otwarcie jak w UK, ale trawa jest dość popularna i jeśli znasz więcej, niż 3 osoby w Dublinie, to z pewnością nie będziesz miał z tym problemu. Kiedyś nawet jacyś scangers na O'Connell Street zaczepiali mnie i innych losowych ludzi, czy nie chcemy czegoś kupić. Więc bez spiny, ogarniesz.
Switched my sulph to AJAX.
  • 357 / 2 / 0
Godzina chodzenia po O'connell Street i Moron Street(?). 3 gramy za 50€ w tym 85% topy. Palenie sprawdzę jutro. Z kumplem znaleźliśmy krótkie blety Rizzli!:D. Przeraził mnie trochę widok tych heroinistów śpiących w bramach i przykrytych spiworem przy 5°C. Naprawdę przykry widok.
I was made for lovin' you baby
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
  • 6 / / 0
Wystarczy że powiem aptekarce że mam silne bóle głowy, żeby mi sprzedała codipex? Nie mogę za bardzo ściemniać, bo mieszkam w małej miejscowości gdzie wszyscy sie znają i nie chcę przypału, a jak mi zaproponuje coś innego to będę musiała to kupić
  • 6 / / 0
Spróbowałam. Wciskają od razu wersję z kofeiną, jak mówisz że chcesz bez, to krzywo patrzą i niektorzy powiedzą, że nie ma. Trzeba być bardzo pewnym siebie i dobrze wyglądać, bo Irole mają uczulenie na ćpunów
  • 5 / / 0
Siemaneczko, wie ktoś coś o jaraniu w okolicach Carlow? Nikogo tu nie znam i chciałbym się dowiedzieć nie co o cenach jakości i dostępności. Może jest ktoś kto by pomógł? ;)

przeniesiono - czoug
  • 4 / 1 / 0
Heej z dostępnością nie ma problemu wystarczy wyjsć któregoś wieczoru do baru ;) ceny w granicach 9-15 zależy na kogo trafisz , cena nie ma nic wspólnego z jakością , dużo razy było tak ze kupowałam po 9 i było lepsze niż te za 15
Uwaga! Użytkownik BOR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.