Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 218 / 2 / 0
[ external image ]
4'-Metylo-α-pirolidynoheksiofenon
https://en.wikipedia.org/wiki/4%27-Meth ... xiophenone

Jako, że dostępne u jednego z vendorów, zakładam wątek. No i niestety nic więcej powiedzieć nie mogę póki co. Jakiekolwiek info? Ktokolwiek widział, próbował, wie? No i of coz, porównania do a-pvp mile widziane, żerby złapać jakiś punkt zaczepienia :)
  • 348 / 9 / 0
Nie zagłębiałem się za bardzo w duckduckgo, ale wg Wiki prawdopodobnie niezdrowe dla wątroby. Jak to wygląda w praktyce - nie mam pojęcia, ale też chętnie zobaczyłbym trochę więcej info.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 218 / 2 / 0
O proszę co znalazłem, to chyba to samo, nie?
http://isomerdesign.com/PiHKAL/explore. ... pk&id=2119
  • 571 / 29 / 0
Jest w drodze do mnie 3g tego procha, ciekawym jak wypadną testy. Też czytałem że cholerstwo jest toksyczne, ale mam nadzieję że te 3 gramce bezkarnie uda mi się przerobić.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 571 / 29 / 0
Wow, mogę już napisać że PV4 jest cholernie mocne, najbardziej spidujące spośród wszystkich alfopodobnych substancji jake żarłem. Nestety, waporyzacja nie wychodzi łatwo i przyjemnie, cholerstwo ledwie topi się i przypomina topniejący, brudny śnieg. Ale sniffem jest cholernie mocne, według mniej mocniejsze niż APVP, bardziej typowo stymulujące niż alfo-schizowe.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 858 / 19 / 0
a smak dymu? nie "topi" sie na miodowy plynek / zielony jak (pvt czy jakos tak) inne drogi administracji testowałeś?
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 571 / 29 / 0
Dym w smaku jest nieprzyjemny, coś jak gorzka wersja waporów z alfy. I w smaku i z wyglądu, waporyzacja bardzo przypomina 4F PVP, topi się jakoś tak brzydko, na brudno i jest mało dymu. Innych dróg administracji nie testowałem, oral mnie nie interesuje a pozostałych w ogóle nie biorę pod uwagę, zwłaszcza plugging to jak dla mnie kompletne wariactwo i nie wiem jak można się w to bawić. No ale nie oceniam, co kto lubi, smacznego :)
  • 53 / / 0
jeszcze legalne?
  • 2428 / 92 / 0
Tak ale u nas chyba niedostemone kuedys to mialem od chinoli i tez mi sie podobało fchuj mocniejsze od pentedronu bylo
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 571 / 29 / 0
Jest w menu legalnej chemii, ale 'niedostępne'... Ale pytać można na maila, ja pytałem o tak samo niedostępne 5dbfpv i i majo mieć, czemu nie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.