Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1081 / 32 / 0
.
  • 823 / 11 / 1
Przeżyłem ale było ciężko. 2mg a żadnych wizualii nie było, zamiast źrenic jak pięć złotych szpileczki ??? WTF.. okropny ucisk w klatce, duszności i wymioty...poszedłem pod prysznic, zrobiło mi się słabo, przeleżałem tam chyba z 2 godziny jakoś się pozbierałem doczołgałem do łóżka, dostałem jakiejś trzełsawki, miałem wrażenie, że głowe mi rozsadzi i serce zaczęło strasznie kuć co jakieś 10-15 minut trwało to z półgodziny. Do wieczora jeszcze słabo się czułem ale już jest ok. Nie mam pojęcia co się stało, nigdy nie miałem takiej reakcji na 25c nbome i to nawet w większych dawkach.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 53 / 6 / 0
Jestem na lekach ssri setaloft. Ketony bralem iv i zawsze przed mialem skreta nie do zahamowania po lekach zniknelo . Walnalem NEBa i pentedron faza jakas dziwna zero eufori zero odczucia przy iv tego "strzalu" cos czuje ale nie ma tego co mnie wciagalo. Bezpieczne to jest? stan w ktorym jestem po ssri pent i neb iv. Chce rzucic dlatego biore ssri lecz musialem uswiadomic sobie ze nie warto brac bo nie zadziala z mojej wiedzy i rzeczywiscie tak jest. Pytanie czy to bezpieczne?
moge spac spokojnie? Mam racje ze nie ma sensu podawac bo nic juz nie bedzie?
  • 1081 / 32 / 0
Przy SSRI neb i pentendron nie bedzie dzialac badz bedzie dzialac bardzoooo suabo.
Ten stan przy SSRI oraz NBOME jest dziwny, odrzucam zespol serotoninowy, moze ktos sie wiecej wypowie sam jestem ciekaw?
  • 53 / 6 / 0
Po 2 h zaczelo dzialac normalnie przebilo przez ssri?
  • 904 / 175 / 0
w 2 dni poszlo ok 300mg apvp, brak snu 48h, wczoraj spuchl mi jezyk z prawej strony i prawa strona szyi, na jezyku jakies bolesne afty. Nie moge mowic, przelykac i cala prawa str mnie napierdala. Jakies sugestie?
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1081 / 32 / 0
@Shame

Jesli wrzuciles wysoka dawke to przebije SSRI, mozliwe ze bierzesz male dawki SSRI i normalnie zadzialal ale z opoznieniem, ale zapewniam Cie cos takiego jest srednio zdrowe, albo jedno albo drugie, najlepiej odstaw te SSRI moze byc lekkim katalizatorem ogarniecia ale brudnej roboty za Ciebie nie odwali (jedyny ktory kiedykolwiek bym komus polecil to moklo)

@Jabolman

Wyglada to na sytuacje alergiczna
  • 904 / 175 / 0
Wczesniej sprawdzalem jak na mnie dziala wiec to nie to raczej.
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 216 / 37
etizolam obniża ciśnienie krwi.
  • 2 / / 0
Hej. Tydzień temu w sobotę ostro przesadziłam z mefedronem (ok. 5g w 2 dni bez tolerki), obyło się bez większych problemów (oczopląs i chwilowe kołatanie serca, no i żółty odcień skóry), niestety nie dało mi to nauczki i w tym tygodniu w piątek przeleciałam całą noc na fecie (ok. 1,5g), w dzień 3(4?) szczury. ok. 20 w sobotę wpadli do mnie znajomi, nie dałam na wstrzymanie i pociągnęłam faze do rana, bez snu, bez jedzenia i z kiepskim nawodnieniem organizmu... Nie wiem ile wciągnęłam od 20 do 5 rano, ale było to dość sporo... no i o 5 rano po ostatniej, naprawdę lekkiej kresce poczułam piszczenie w lewym uchu, serce biło mi tak głośno i intensywnie że myślałam że zaraz sie zatrzyma, do tego bolało, nie mogłam wziąć porządnego oddechu. Przesiedziałam tak chwilę, dwoiło mi się w oczach, byłam cała zalana potem, cała się trzęsłam, w dodatku żyły wyszły mi na rękach, palce zrobiły się sine a przedramiona spuchnięte, byłam przerażona ale nie pojechałam do szpitala. Dzisiaj mija 3 dzień od tego zajscia, siedze w domu, nie chodze do pracy, serce sie uspokoiło, krążenie w dłoniach jakby wróciło do normy tylko przedramiona nadal spuchnięte... Łykam Aspirynę i witaminy... ktoś wie jak mogę przywrocic ręce do porządku, czy konieczna jest wizyta w szpitalu i czy miał na to wpływ też ten nieszczesny mef?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Spotkanie z Ministerstwem Sprawiedliwości: realna szansa na depenalizację?

14 stycznia 2026 r. przedstawiciele Wolnych Konopi spotkali się z najbliższymi współpracownikami Ministra Sprawiedliwości Waldemara Żurka, by porozmawiać o pilnej potrzebie depenalizacji posiadania niewielkich ilości marihuany. Spotkanie trwało aż godzinę i dwadzieścia minut – co, jak na taką rangę rozmów, jest wyjątkowo długim i jak się okazało konstruktywnym czasem. Ustalono, że kanał komunikacji z ministerstwem zostaje otwarty i będzie kontynuowany w celu dalszych prac.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.