4-methyl-5-(3-methylphenyl)-4,5-dihydro-1,3-oxazol-2-amine
[ external image ]
Pojawiły sie pogłoski nt 3,4`-DMAR czyli meta izomer`u Dimetyloaminorex`u :hug:
Ponoć ma mieć wyższe dawkowanie od 4`4-DMAR i potencjalnie jest bardziej szkodliwy od 4`4-DMAR....
Mi to sie wydaję ,że 3,4-DMAR będzie jeszcze lepsze od 4`4-DMAR, coś mi sie wydaję ,że ten związek będzie miał jeszcze bardziej wzmocnony profil Serotoninergiczny od 4`4-DMAR
Modyfikowany Bigos pisze:aka Serotoni 2.0
No i to info o niższej aktywności tego związku w stostunku do 4`4-DMAR nie potwierdziło sie, dawkowanie ponoć praktycznie takie samo jak w przypadku 4`4-DMAR.
Jeszcze w tym tygodniu powinnem dostać w swoje łapska trochi tego do testów
Kurwa jego mać... Ciekaw jestem jak ten analog Dimetyloaminorex`u wypadnie przy (próbie) waporyzacji ?
Jest szansa na mniejsze zamulenie w porównaniu do 4,4?
Może głupie pytanie, lecz kompletnie się nie znam.
Jaka droga podania? Domyślam sie, że wciąganie? Ile wchodziło? Tak samo bolesne przy wciąganiu jak 4,4'? Jaki czas działania?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.