- Nigdy nie odbieram telefonu, jesli dzwoni numer ktorego nie znam
- Jesli dzwoni ktos kogo znam i odbiore, to musze chodzic i nikt nie mozesz slyszec jak rozmawiam
- Jak cos pale to musze miec pod reka popielniczne i po kazdym buchu kiepuje, bo boje sie, ze spadajacy popiol cos podpali
- Jedzac/siedzac na kiblu musze cos czytac, chocby Tytusa, Romka i A'tomka, ale bez tego nie potrafie
- Wkurwia mnie i boli to, ze pisze bez polskich znakow, ale akurat nie mam mozliwosci. Ale to straszne, nie potrafie tak pisac
- Śpię przy włączonej lampce..
- Nie wciągam kreski do końca. Zostawiam końcówkę i od niej zaczynam kreślić kolejną.
- Zanim się położę spać, muszę zagrać choćby jedną kolejkę w Yatzy (kości) na telefonie.
- Wszystko co mam zrobić zapisuje w organizerze.
- Jak coś pije to musi to być zawsze parzysta liczba łyków,
- Rozmawiając przez telefon zawsze chodzę w kółko całego domu,
- Często drapie się po policzkach i pod nosem,
- Nie smakuje już mi Cola,
- Wszystko rozrzucam po pokoju, nie lubię jak ktoś mi sprząta, bo potem nic nie mogę znaleźć,
- Mam problemy ze snem, często w ogóle nie śpię,
- Podcieram się kilkanaście razy, aż do krwi,
- Mam codziennie ataki kaszlu,
- Nie wychodzę z domu bez gazu pieprzowego.
Gdybym był taki brzydki to byłbym nawet przystojny.
Każdy post dzieli duszę w pół.
-Zawsze odkładam wszystko na ostatnią chwile
-Nie potrafie iść gdziekolwiek bez sluchawek na uszach
Duzo ludzi tak ma. Dragi to pogarszaja. Lekarstwo odstawka dragow i ciezka praca nad celami.
Warto to zmienic.
extraviado pisze:Jak loguje sie na to forum, klikam zawsze na przycisk "twoje posty" i patrze kto co dopisal.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.