mnie pierwsze palenia 2 lata temu ur144, "pobudzaly" w stylu dobrej sativy ale teraz to juz nie to.
faza słaba i niewyraźna przy średnich dawkach, przy większych wpływ na psychioke wcalen ie byl duzo lepszy za to pojawiały się bardzo męczące drgawki i napięcie w całym ciele
dodatkowo po paru dniach jarania dostałem anginy
5f-akb i 5f-pb są ja kdla mnie 100 razy lepsze
Przez przypadek łyknąłem 100 mg THJ-2201 z wodą myśląć, że to coś innego. Mentalnie panika, zacząłem odliczać czas i szykować się na sroge pokaranie, przygotowałem Kwetiapinę i benzoski na wszelki wypadek... a tu jajco. W tej chwili mija 11 godzin od przyjęcia, a jedyne co czuję, to lekki dyskomfort w żołądku. Mam nadal być w pogotowiu, czy nie zadziała już wcale i mogę wyjść do ludzi?
Nie fajny kanna, ciągle mialem uczucie jakby czegos brakowalo
Przyznam, że czasem to bywa irytujące bo bardzo łatwo przespać "faze" :-)
Życie to najlepszy narkotyk...
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.