Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 284 / 4 / 0
Jak się ma 2-FMC do Thio czy MPA? Jestem kompletnym laikiem w beta ketonach.
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 1893 / 181 / 0
Według mnie na równi z thio, słabsze od MPA.
  • 284 / 4 / 0
A jeszcze jeśli chodzi o alfe-PVT?
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 1893 / 181 / 0
a-PVT na pewno jest mocniejsza...
  • 3523 / 52 / 0
Zaciekawiliście mnie tą substancją,wydaje się być dobrym rozwiązaniem do miksów.Chyba do 3mmc zamówię także 1g 2 fmc.
  • 1893 / 181 / 0
No to jest dobra myśl, 2-FMC prócz stymulacji nie doda od siebie jakichś niechcianych efektów w stylu alfy czy pente :D tak więc myślę że jest to dobry stymulant - ale na podbitkę do mixów :) bo sam w sobie moim zdaniem szału nie robi (rodzaj i poziom stymulacji bliźniaczo podobny do thiothinonu).
I powinno być to w kurwę tańsze - ze 20zł bym dał, bo taki z tego stim jak z dimetylonu czy 3,4-DMMC euforyk :cheesy:
Wtedy mógłbym to żreć codziennie rano na rozbudzenie. Ale jak krzyczą 40 zł to nie, nie, nie... za tyle etylofenidat lepiej wyjdzie. Jedną rzecz zauważyłem - wzmożona potliwość i wazo... ciekawe czy to cecha wszystkich fluorowców.
  • 126 / 1 / 0
Mi ta substancja nie podeszla.Jak dla mnie ma ona nikły potencjał rekreacyjny
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
  • 67 / / 0
po jakim czasie mozna spokojnie zasnac od ostatniej dawki ? np ostatnia dawka 100mg
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.