Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3964 / 150 / 0
parodiaczlowieka pisze:
Nie pij wódy, bracie zakonny. Wpadaj na podlasie, ugoszczę, bo na fluorowcach latam dzień w dzień, a tolera nie rośnie. <3
spoko siostro, paczki nie bylo ale i tak bylo zajebiscie. na podlasie i bym wpadl jakbym nie byl takim chujem leniwym co ledwo dupe z wlasnej oski rusza. :cheesy:

Ty caly czas smazysz procha czy maczana?

a paczuszka bedzie lada chwila. :diabolic:

dzisiaj zaczynamy od a$apa:

https://www.youtube.com/watch?v=-504g71bBE0
A$AP Rocky - "Angels"
niedojebanie genetyczne
  • 43 / 1 / 0
haha powiem wam, że różne kanna palilem, teraz w ciągu z bb jestem i muzyka po kannabinoidach jest po prostu chujowa %-D . nie porównywalne z mj. po mj muzyka to po prostu magia :-D
łekefeke
  • 1889 / 72 / 3
eso pisze:
parodiaczlowieka pisze:
Nie pij wódy, bracie zakonny. Wpadaj na podlasie, ugoszczę, bo na fluorowcach latam dzień w dzień, a tolera nie rośnie. <3
spoko siostro, paczki nie bylo ale i tak bylo zajebiscie. na podlasie i bym wpadl jakbym nie byl takim chujem leniwym co ledwo dupe z wlasnej oski rusza. :cheesy:

Ty caly czas smazysz procha czy maczana?

a paczuszka bedzie lada chwila. :diabolic:

dzisiaj zaczynamy od a$apa:

https://www.youtube.com/watch?v=-504g71bBE0
A$AP Rocky - "Angels"
Maczana. ;)
Za Ejsepa kolejny plus!
grabathc pisze:
haha powiem wam, że różne kanna palilem, teraz w ciągu z bb jestem i muzyka po kannabinoidach jest po prostu chujowa %-D . nie porównywalne z mj. po mj muzyka to po prostu magia :-D

:nuts:
Powiedział, co wiedział. :rolleyes:

Frank Ocean - Thinkin Bout You
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2014 przez pletzturra, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 762 / 38 / 0
to się ćpie zwłaszcza pod nagłośnienie 5+1, u mnie 100kroć lepszy odbiór ;-)
  • 1889 / 72 / 3
lolek555 pisze:
to się ćpie zwłaszcza pod nagłośnienie 5+1, u mnie 100kroć lepszy odbiór ;-)
Tylko o której substancji mówisz? BB?
Tylko słuchawki <3

Gaudium - Inside The Box
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
  • 762 / 38 / 0
Mając swoją pierwszą produkcje 25gram na 0,5g AM-2201, z zerową tolerancio :-D
Spoko było się wkręcać w chałupie, gorzej jak zaczęły się bezsenne noce i zwiedzanie
okolicy w klapkach o 5 nad ranem, później mi się psychoza rozkręciła kolejna, materiał no.1
  • 1889 / 72 / 3
Dawaj linki do muzyki, bo do knajpy nas przeniosą.
U mnie najgorsze są paranoje.

Nie wiem czy było czy nie.
Senn - Money Close Bitches

~Michael Linnel
  • 762 / 38 / 0
Twoje w zupełności wystarczają :blush:
Może coś nawine, ale musisz się wstrzymać aż przejmę pocztówkę :heart:
  • 1889 / 72 / 3
Ojj, aż takie dobre?

Suicidewave - In your eyes

~Michael Linnel
  • 1889 / 72 / 3
Oliver Koletzki feat. Meggy - Parachute
Bardzo miły kobiecy głosik i dobry dla ucha beat.

Weźcie trochę żyjcie, co?

~Michael Linnel
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.