Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Chuj, może to kwestia wjebania 3 gramów w dwie osoby w ciągu 4 godzin.
Ale reszta też, śledzenie, paranoje, problemy z wypowiadaniem się, niespójność wypowiedzi, płytki oddech, ajć pan, nie wiem do czego?
Można do konserwacji starych aut?
Ale pod warunkiem że garaż bez okien?
I max jedna osoba towarzysząca?
(Dobra, jest coś jednego, jak ktoś mówi o seksie na 3mmc, mefie, czy innym takim, no to polecam.
+ale bez benzo po, to ja alfe pierdole kupować, wole inne)
walker92 pisze:U nas alfa każdego poskładała.
Chuj, może to kwestia wjebania 3 gramów w dwie osoby w ciągu 4 godzin.
również zapominam totalnie o paleniu papierosów przy alfie (waporyzowanej).
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.