Tutaj link: http://www.ankietaplus.pl/s/42143JYW
Nie żeby wyrzut, ale za dużo by wpisywać w malutką linijkę "Inne".
Natomiast zdziwiłam się, że nie ma wieku, bo we wszystkich ankietach nt. narkotyków jakie dotąd wypełniałam zawsze było to brane pod uwagę, widniało jako jedno z pierwszych pytań.
Zawsze jest coś takiego:
mniej niż 18
18-25
25-35
itd.
Tutaj możesz wpisać dowolną liczbę, czyli nie zostały sprecyzowane pewne kryteria, przedziały wiekowe.
Na tym opierają się inne ankiety, dlatego mówię że pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Ciekawe jak oni to potem będą liczyć. Pewnie procentowo, dla każdej wpisanej liczby.
Wypełnione, weź kolego pod uwagę, że króluje lekomania i substancje zastępcze.
A co do linijki "inne" niektórzy z tego forum mogą wpisać ponad 200 różnych substancji co więcej zdrowie im dopisuje
Zapomniałem dopisać, że rozwiązaniem problemu społecznego mogło by być również przeznaczenie pieniędzy zamiast na ściganie to na nowoczesne metody leczenia zatruć tymi syfami.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.