Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Cytat za Smile dnia 2006-07-28, 02:02:
palić salvie z lufki?!
jak żyje nie spotkałem sie z nikim kto dał rade porządnie upalić sie ze zwykłej fifki
może jakieś lekkie i nieuchwytne "coś"
ale żeby polecieć do innego świata to jeszcze nigdy :P
jedna - nic, dwie - cos?, trzecia - wyjebalo mnie w kosmos na arke noego z mnostwem zwierzatek o niekokreslonej rasie?
A co zamówiłeś Ktulhu??
wiec jak palic susz?z lufki czy jakas faje albo bongo??? :huh:
Zaopatrz się najlepiej w zapalniczkę żarową dobrej jakości, jak również jakieś bongo - faja wodna, ew. jakąś normalną faje z dużą pojemnością.
Btw - nie kupujcie tej drożyzny z ethnoshopu, choćby ja mam taniej na aukcje 24.
Precz z monopolem :)
Ktulhu pisze: dzisiaj dostalem paczuszke ze smartshopu.Lady przyszla :-D na dniach opisze co i jak :-p
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.