- Nigdy nie odbieram telefonu, jesli dzwoni numer ktorego nie znam
- Jesli dzwoni ktos kogo znam i odbiore, to musze chodzic i nikt nie mozesz slyszec jak rozmawiam
- Jak cos pale to musze miec pod reka popielniczne i po kazdym buchu kiepuje, bo boje sie, ze spadajacy popiol cos podpali
- Jedzac/siedzac na kiblu musze cos czytac, chocby Tytusa, Romka i A'tomka, ale bez tego nie potrafie
- Wkurwia mnie i boli to, ze pisze bez polskich znakow, ale akurat nie mam mozliwosci. Ale to straszne, nie potrafie tak pisac
- Śpię przy włączonej lampce..
- Nie wciągam kreski do końca. Zostawiam końcówkę i od niej zaczynam kreślić kolejną.
- Zanim się położę spać, muszę zagrać choćby jedną kolejkę w Yatzy (kości) na telefonie.
- Wszystko co mam zrobić zapisuje w organizerze.
- Jak coś pije to musi to być zawsze parzysta liczba łyków,
- Rozmawiając przez telefon zawsze chodzę w kółko całego domu,
- Często drapie się po policzkach i pod nosem,
- Nie smakuje już mi Cola,
- Wszystko rozrzucam po pokoju, nie lubię jak ktoś mi sprząta, bo potem nic nie mogę znaleźć,
- Mam problemy ze snem, często w ogóle nie śpię,
- Podcieram się kilkanaście razy, aż do krwi,
- Mam codziennie ataki kaszlu,
- Nie wychodzę z domu bez gazu pieprzowego.
Gdybym był taki brzydki to byłbym nawet przystojny.
Każdy post dzieli duszę w pół.
-Zawsze odkładam wszystko na ostatnią chwile
-Nie potrafie iść gdziekolwiek bez sluchawek na uszach
Duzo ludzi tak ma. Dragi to pogarszaja. Lekarstwo odstawka dragow i ciezka praca nad celami.
Warto to zmienic.
extraviado pisze:Jak loguje sie na to forum, klikam zawsze na przycisk "twoje posty" i patrze kto co dopisal.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.