Ale rośnie we mnie potrzeba postawienia się, jest gdzieś tam we mnie i ostatnio trochę wyziera zza maski.
A co do nowych ludzi: rozgryzają mnie prawie zawsze i traktują tak jak ja bym nie chciał, żeby traktowali. I tu trzeba się będzie postawić.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Podchodź z szacunkiem ale trzymaj dystans.
Popieram to, ze po prostu nie warto mowic duzo o sobie, a w szczegolnosci o problemach. Ludzie nic sobie z tego nie zrobia, bo ten swiat jest zbyt przerosniety egoizmem. Sa osoby prawdziwe, ktore moze by zrozumialy, ale to naprawde nieliczna grupa. Dlatego trudno jest zaufac, czasami lepiej jest byc samemu. Trzeba trzymac glowe wysoko i isc w przod ;-)
Gdy głowę za wysoko trzymasz, wdepnąć w gówno możesz :finger: rimember
hipollek pisze:"Trzeba trzymac glowe wysoko i isc w przod "
Gdy głowę za wysoko trzymasz, wdepnąć w gówno możesz :finger: rimember
Życie to najlepszy narkotyk...
Nie chodzi tutaj o kozaczenie, a przewartościowanie swojego ego, stworzenie w swoim umyśle obrazu siebie zbyt wyidealizowanego, bo wtedy się może okazać, że to przezaqjebistesupermega JA jest w gruncie rzeczy chujowym statkiem z betonu.
Niektorzy to zle interpretuja
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,
Powraca męka codzienna istnienia.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.