przez pare godz sniffem przerobiłęm 1g tej substancji choć wiadomo jak u mnie z tolerancją wszystkie Apxx mogły ją obniżyć
Nie czuć bólu przy wciąganiu ,spływ jest lekko nieprzyjemny ale lekko
nie porównam do 3mmc raz jadłem dobry sort 4mmc
wiadomo ,ze nie jest takie jak 4mmc ale jest dużo podobieńst
euforia całkiem spora ,błogostan na całkiem dużym poziomie,bardziej czuje serotonine ale dopamine też wyraznie ,jest spora energia ,chce się palić papierosy rozmawiać z ludzmi tańczyć , dotyk jest przyjemny ,wyostrzenia zmysłow nie zauważyłem,bardzo kusi na dorzutke
dobrze się komponuje z piwem to dopiero błogostan :-)
oczy czerwone zrenice normalne, jednak oczy widac ,że opuchnięte , z perpektywy 3 osoby da się ukryć ,że jesteś na haju
zapowiada się hit :-)
sorry za nieogarniętego posta ale jeszcze jestem pod wpływem :-)
Apropo posta Emce - A nie mówiłem głupie skurwysyny ?
Btw - zapierdol mixa 2-mmc z 3-MMC to zapewne będziesz miał coś bardzo Meph-like ^_^
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.