Poszukaj, gdzies to jest... Pozdro
ED
Bzdura byly czasy gdy na rynku bylo dobre 6-APB, zaczynalem od dawki 125-150mg, przez cala noc dorzucalem co jakies 3-4h 100-120mg, skonczywszy wlasnie na ponad polowie grama... Fakt, to nie byla jednorazowa dawka, ale czulem doskonale, ze bylem daleki od jakichkolwiek zalamek zdrowia psychiczno-fizycznego... Kolejnym faktem jest to, ze przy takim stosowaniu o efektach ubocznych pisac chyba nie musze... !!?? (szczekoscisk, jadlowstret, swiatlowstret, wykrzwiona morda, oczy przez kolejne 24h zupelnie nienaturalne, jakby z kosmosu, brak checi do czegokolwiek)....
Mysle, ze to pokazuje granice pomiedzy kolejnymi "dziecmi" x-APB... Badzmy czujni i rozwazni...
Know Your body, boy, etc, etc...
Nie polecam, pozdrawiam.
choc przyznam że wciagam ja troche w iracjonalnych warunkach - zerwałem z dzeiwczyną i za wszelka cene chce przestać o niej myśleć, wjazd na ciało zauważalne czesto zdarzają cie dusznoci
Pierdolenie... Moze miales farta, moze masz wyzsza tolerancje, ALE ZAZNACZAM, owe wyzej wyminione info w zaden sposob niepotwierdza czy uzytkownik byl pod wplywam innych procz EAPB srodkow... Zalecana otroznosc wysoce wskazana... Comprende...??
Rospisze sie troche bardziej bo w tedy byłem jeszcze ostro wystrzelony. Ogólnie pierwszy sniff (150mg ok) bardzo przyjemny ale i tak bez porównania do "starszych benzofuranów" juz takie 5-APB było dużo przyjemniejsze i do tego nie powodowało tylu skutków ubocznych do których można zaliczyć kłócie w klatce piersiowej, duszności czy zawroty głowy do tego po przerobieniu juz tych 700mg(z czego 100 p.r. sam nie wiem czemu
Ehhh...
http://www.theguardian.com/uk-news/2013 ... brownstock
To jest takie słabe czy sort lewy?
Pomijając już to że zamawiałem 5-MAPB a dostałem EAPB.. ehh ;]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.