Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 57 / 2 / 0
Nie próbowałem oral, sniff to 1,5-2h peaku i 2h zejścia, ale ja jechałem na bardzo małych dawkach, także pewnie przy większych te czasy są liniowo dłuższe.
  • 1167 / 13 / 0
Ja wzielem okolo 75mg na 3 razy i nie poczulem nic oprocz leciutkiej stymulacji na chwile. Czy moze miec to zwiazek z dzien wczesniej branym 5mapb?
  • 400 / 5 / 0
da rade waporyzować ?
kazik333@tutanota.com
  • 2 / / 0
Waporyzacja działa bardzo dobrze, dym nie gryzie.
  • 168 / / 0
A per oral opłaca się to w ogóle brać?
  • 1628 / 199 / 0
Tylko tak się opłaca. Faza nie jest warta tej krwi z nosa.
  • 168 / / 0
A profil działania bardzo się zmienia i jak bardzo dawkowanie rośnie?
  • 1628 / 199 / 0
Jak dla mnie to 2-FMA tak samo się dawkuje nie ważne którędy. Profil działania też taki sam tylko, że mniej intensywny, ale stabilniejszy - czyli standardowe różnice oral/sniff. :-)
  • 126 / 1 / 0
Pierwszy raz mialem stycznosc z ta substancja i szczerze mowiac raczej sie juz nie skusze na nia.Mam spore doswiadczenie w stimsach i jak dla mnie profil dzialania to nic specjalnego,troche nienachalnego spidu,brak laknienia,szumu w uszach i dziwnych nieduzych halucynacji wzrokowych.Nie caly gram poszedl mi w jakies pol doby,gdzie jak lubie nosem to po paru kreskach juz nie moglem bo mnie odrzucalo i przerzucilem sie na oral gdzie naprawde rzadko go stosuje.Sort w postaci konstystencji jakby bialej kredy o chemicznym mocnym zapachu.
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
  • 144 / 6 / 0
Czekam na paczkę z 2 fma i pente. Swoja droga pente w granulkach jest bomba.cos pięknego. Co myslicie o mixie ww substancji?
Whats your name? what have you had? reach for the lasers. safe as ...
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.