chwila z jakiej okazji ZW? tak przypadkiem czy co? :rolleyes: Na wojo chyba za mlodys jeszcze sadzac po roczniku w nicku? (sie rymlo :-D ) ;-)
Kurator nie jest od tego zeby ci robic testy na dragi. Moja matka kilka razy wpadała na chate, a tam goścviu totalnie naćpany. Wtedy po prostu wychodzi, ale ma obowiązek napisać to w swoim dozorze.
Pamietaj ze od opini kuratora wiele zalezy. Im lepsze bedzie miał o tobie zdanie, tym lepiej.
Niektórzy idą bardzo na ręke ;-)
Zależy na kogo się trafi.
Jean Cocteau
ostatnio łażą mieszane patrole niebieskich i ŻW i kolega na takie ścierwo trafił
rozwalil mnie powód przetrzepania jaki wpisal smurf w papierach : możliwość zacierania śladów przestepstwa... nic innego chyba nie mogli wymyslec, a raczej nie moglo byc tak ze od tak sobie mnie trzepią :D pozatym w mojej miescinie to była chyba policyjna akcja miesiąca :D
a jest szansa że kurator zmyje się szybciej niz po okresie na ktory go dostaje? np jak bede grzeczny :) itp? bo mam go podobno dostac na okres trwania zawiasa, czyli 3 lata ;/ ale to mowie podobno, na wyrok czekam
aha, i jeszcze jedno, czy moja szkola zostanie poinformowana o calym tym syfie? wolal bym zeby nie, bo i tak mam na pieńku ze wszystkim co sie tylko w tej szkole rusza :D smerfy mowily ze nie poinformuja szkoly, ale kurator, i sąd to inna bajka, wie ktos moze jak to bedzie?
Warunek to dobra opinia, 0 przypałów, praca, szkoła itp.
Jean Cocteau
Kurator nie może zmusić do badań, bo nie ma takiej mocy.
zielona pisze: Kurator nie może zmusić do badań, bo nie ma takiej mocy.
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.