Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 45 / 2 / 0
Również potwierdzam silniejsze dzialanie benzosków w nosek. Np. alpra ma specyficzne i mocno wyczuwalne wejście walnięta w kinol. Przeważnie wkładam pod język 2mg, jak sie rozpuszczą, to kolejne 2mg w nos.
Ewidentnie czuć silniejsze działanie niż bym włożyła wszystko pod jęzorek. ;]
Co do innych benzosów oczywiście midazolam ma nieporównywalnie lepszy wjazd niz p.o.
Co do innych benzosów to nie wyczułam znaczącej różnicy jak w przypadku alpry.
Być może autosugestia, placebo, cokolwiek. Taki już ćpuński nawyk, że to co w kinol (czy jakkolwiek nie wskazane) to mocniej jebnie, w moim przypadku sie sprawdza i jak najbardziej polecam! ^_^
Biadoli wiecznie to dziewczę i deprawuje,
co ma tyłek jak błyszcząca cielęcina,
Rymować...... dobrze nie rymuje,
bo w głowie jej ino buprenorfina.
  • 520 / 8 / 0
Czytałem o pacjentce uzależnionej od koko, której pozwolono fukać jakiś nieszkodliwy proszek nie mający nic wspólnego z dragami i mimo, że ta substancja była dla organizmu obojętna to sam fakt wciągania czegoś przez nos przynosił jej pewną ulgę. Z benzo jest podobnie, bo mimo, że to wbrew logice (bo większość nie rozpuszcza się w wodzie) to podany w klame np: alprazolam działa i to czasem fajniej niż p.o. Nie wiem na ile to psycha, a na ile rzeczywiste farmakologiczne działanie, ale fakt jest taki, że samo fukanie sprawia już pewną przyjemność. Ja prostu lubię fukać :), ale dziele drogi podania np: przy alprze 1 mg 0,25 mg idzie w nocha, a pozostałe 0,75 mg p.o., bo zapchany kinol to nic przyjemnego. Z zolpidemem, którego działanie przy podaniu przez nos jest bezdyskusyjne robię tak samo.
  • 1874 / 96 / 127
Też przyjmowałem alpre w kinol, wyczuwalne wejście. W sumie ja to tylko kirałem bo jakoś mocniej na mnie działała tą drogą podania
wolna molekula
#mops
  • 950 / 42 / 0
Niektóre wchodzą dobrze w klamkę, jak np estazolam. alpra też jako tako.
Ale mistrzem w tej dziedzinie był, jest i będzie zolpidem. :diabolic:
  • 18 / 3 / 0
xanax donosowo działa natychmiastm ale efektów nie ma lepszych niż po połknięciu.
  • 8 / / 0
Właśnie zarzucilem donosowo alpre 1 mg,w postaci alpragenu weszło fajnie po 5 minutach podrażnienia nosa nie wiem czy to normalne, raz wciagalem fete i było w sumie podobnie.
  • 33 / 1 / 0
A wymieszac klona z helem i jebnac mala kreche c ow ya to
  • 2949 / 247 / 0
04 grudnia 20144p pisze:
Ale mistrzem w tej dziedzinie był, jest i będzie zolpidem. :diabolic:
O ile nie ma się tolerki na benzo, ona psuje magię sniffu zolpidemu. Ja raz na ruski rok wciągnę nosem klona coby się orzeźwić, a tak standardowo pod jęzor ląduje.
  • 761 / 13 / 0
Pierdolicie. alpra w nos działa bardzo słabo/ prawie w ogóle. Sam mam kosmiczną tolerkę krzyżową alko-benzo i wiedziałem ze ostanie 0,5mg Alproxu oralnie tylko mnie podkurwi, więc zajebałem w nos. W skali 0-10 to może ledwo 2 poczułem. Swego czasu 0,25 pod język też chuj poczułem. Więc albo to wina tolerki albo ja jestem zjebany lub Wy sami się nakręcacie i wpadacie w autosugestie.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1345 / 147 / 8
słaby pomysł.
lepiej benzo pod język
albo połknąć, chyba że do iv to są inne sposoby.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.