W spirytusie miałem już kilka rzeczy i nigdy nic się nie działo to strzelam, że w tym wypadku będzie tak samo.
W ogóle było już mówione milion razy, no i dawkuj mniej dla bezpieczeństwa, bo jak dostaniesz gratis od vendora to nie poznasz, tak jak ja nie poznałem, że mam więcej niż 200mg 6-APB i 150mg 5-APB. Było 300mg 6-APB i 200mg 5-APB. :huh:
Tak czy siak ze 130mg zrobiło się 185mg i całe doświadczenie wyszło bardziej dziwne niż przyjemne. :scared:
Ostatnio zauważyłem ze lepiej się bawię i ogarniam wszytko przy mniejszych dawkach niż przy dużych.
Np max 120 teraz biorę. Dwa razy po 50mg snifem w chacie i 20mg dokładki w klubie.
Od razu napiszę, że dawki robiłem na "oko" bez użycia wagi.
Dawka oralnie 125mg była strzalem w dziesiątkę w sumie to nic mi nie brakowało, ale nieogar był mega, jak wyszedłem z domu to na mieście czułem sie jakbym zwiedzał nowe zakątki świata. Na drugi dzień jedynie doskwierało mi zmęczenie, żadnego doła psychicznego.
Tydzień później ( jakoś miałem ochotę a zostało trochę ) poszło 125mg sniffem i w porównaniu z 1 razem było mocniej i intensywniej. Wejście to był jakiś szok, chodziłem po mieszkaniu w kółko. Dawka przyjęta koło 19.
Wróciłem na chatę o północy. Odpalam kompa - zgrzyt, system padł. Myślę sobie co tu robić no i wpadłem na debilny pomysł :D dojeść to co jeszcze w kiermanie zostało. Mogło tam być ze 100mg, poszedł mały sniff i reszta oral. No i przesiedziałem ze znajomym ze 3 godziny, który się nie kapnął ,że coś brałem. Jednak na drugi dzień byłem trochę wyprany. Zmęczony mega, oczy wielkie i czułem tak jakby mnie zatykało lekko w klacie.
Po 2 miesiącach znowu mnie naszło żeby coś wrzucić i dobie dzisiejszych gównianych specifików ( może po prostu nie mam dojścia do dobrych rzeczy, nie siedzę w temacie ) wybór padł oczywiście na 5mapb. Chciałbym połączyć działanie sniffa ( super wejście ) i to fajnie działanie przy oralu ( większa pluszowość imo)
Myślicie, że dawka 75 oral 50 sniff będzie dobrym rozwiązaniem ? Czy lepiej od razu sniffa walić i się nie bawić ? :D
artur019 pisze:Czystsze przede wszystkim oraz 6-apb jest w formie bursztynianu, a 5-MAPB w formie chlorowodorku co powoduje, że tego drugiego jemy więcej, bo mniej waży jego sól. A co do czystości to te beżowe sorty 6-apb mają sporo mniej niż 90% gdzieś czytałem, ale przy tym związku to norma, 5-MAPB jest białe więc i na logikę czystsze.
Mocą to 5-MAPB powinno być słabsze od 6-APB jeżeli jest analogicznie jak w przypadku MDMA i MDA, ale czystość i inny rodzaj soli 6-APB powoduje, że trzeba go zjeść więcej w praktyce.
Moje 5-mapb jest beżowe synek no ale przyszło z Chin :)
"Jak działa jamniczek"
W moim wypadku zero skutków ubocznych, czułem że mogę mieć lekkie problemy ze snem więc walnąłem jeszcze jeden etizolam po czym zasnąłem na jakieś 10h.
Jak z dorzutkami? Niedługo mam zajebistą impreze i chciałbym chociaż chwilę przedłużyć peak, 2h to trochę krótko, po tym czasie trochę mnie rozleniwiło. Celowałbym tak w 70mg + 50mg po dwóch godzinach od załadowania, wszystko oral. Praktykował ktoś takie coś? Od razu mówię, że nie mam możliwości zmixowania tego z niczym stymulującym.
Czy dorzutka w waszym wypadku skutkuje jakimiś negatywnymi efektami? Nawet jeśli zamyka się w okolicy 120mg? Chodzi mi o efekty typu rozdrażnienie, drgawki, zimne poty. Po tych 70 mg nie odczułem nic z tych rzeczy, wręcz przeciwnie, poprawa humoru i dobre samopoczucie nawet dzień po.
Dla zainteresowanych waga 80kg wzrost 185cm.
Pozdro.
Dzisiaj trzecie podejście do tej genialnej substancji, spróbuję 75 oral + 50 sniff :)
80mg + 50mg dwie godziny po pierwszej (inne proporcje?)
ok. 120mg na raz.
Wydaje mi się że podzielić będzie lepiej w celu przedłużenia działania. Po ponad 100mg boję się skakania obrazu :retarded: bo po 70mg było na starcie mocno odczuwalne. Jak myślicie?
PS: te 70mg jednorazowo (coby przebadać substancje) wypadło mega mega zajebiście, przyjemny efekt czułem calutki dzień po. Dwa dni później humor dalej dopisuje. Zero zwały, zero zamuły, super samopoczucie, a z butów wyjebany dobrze byłem podczas badań :-D...
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/chimpanzees-sharing-fruit.jpg)
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol
Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/petru.jpg)
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły
Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/pszelef.jpg)
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób
Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).