Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi kwasu barbiturowego – np. fenobarbital.
Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 92 / 1 / 0
Barbital sodu, więcej o nim info jak]o teorii do na studia czy analityke, kto się szczegółowo nim posługiwał?
Jego zaletą jako już nieuzywanego jest fakt, iż gdzieniegdzie walają się kilogramowe słoiki...
  • 289 / 4 / 0
onlyonce pisze:
Jego zaletą jako już nieuzywanego jest fakt, iż gdzieniegdzie walają się kilogramowe słoiki...
Dokładnie - i co z tym robić?
Sam będę próbował działania nasennego weronalu, ale co z tego dalej wyjdzie... ?
Ponoć jest słaby, więc pewnie dalej będzie tylko zabierał mi miejsce :/
  • 1203 / 21 / 0
Za pierwszym razem jak to dostałem to ważyłem sampla i przesypywałem do innego wora. To uznałem, że tamten worek od vendora przepłuczę i w ramach testu alergicznego wypiję ;) Nie wiem ile tam mogło być ale mało. W każdym razie po jakiś 45-60min poczułem lekkie uspokojenie.
Potem kilka dni później przetestowałem 250mg oral i spałem jak dziecko, niewiele pamiętam. Trochę obijałem się o ściany przez kolejny dzień.
Spróbować warto - w ciągu nie warto.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 952 / 3 / 0
Jestem w chuj ciekawy tego barbitalu :D Jak wpadnie coś sosu to napewno przetestuje ten Weronal, bo ciekawy jestem tej fazy gdy nie pujdzie sie spać, co sie wtedy z glowa dzieje , czy nic takiego :-)
http://www.youtube.com/watch?v=juUIRP6aA8U Scena z filmu przedstawiająca efekt po Weronalu tylko chyba za duzej ilosci :D a tu czesc dalsza http://www.youtube.com/watch?v=gcc4QuZymGc :D
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 742 / 12 / 0
Zmartwię cię klonisiu, to tak nie działa zjadłem całego sampla tego jak rozdawali+majka i poza tym że w cholere byłem zajebany nic specjalnego.
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2014 przez tomek219, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 952 / 3 / 0
A to peszek nastawiłem sie od kilku dni, czyli malo warte uwagi a szkoda, lubie taka ciezka jazde jak na tym filmie %-D, ale zajebany jak alkoholem czy zmeczonny/zamulony?
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 742 / 12 / 0
Sedacja, zmęczenie, dobre do opio żeby poleżeć w łóżku ale w głowie mam schemat opio+barbi=cmentarz, dlatego był to jednorazowy wyskok.
  • 469 / 29 / 0
klonista pisze:
A to peszek nastawiłem sie od kilku dni, czyli malo warte uwagi a szkoda, lubie taka ciezka jazde jak na tym filmie %-D, ale zajebany jak alkoholem czy zmeczonny/zamulony?
Przecież on cały kurwa film mówi o tym jakie to zajebiste są , ale QUALUUDES czyli Metakwalon a nie żadne barbiturany.
  • 742 / 12 / 0
jeszcze taki offtopic: klonisiu tak jak na filmie wyglądałem po 3g fenobarbitalu
  • 336 / 4 / 0
Takie pytanie, jak to się sprawdza na zjebe po stimsach? Bo o ile po ketonach się żarło 2 kloniki, dwa piwka dla smaku i lulu. Ale odkąd zainteresowałem się zabawkami pokroju X-FA/X-FMA niestety mogę i ojebać 3 klony, dołożyć do tego ćwiarę wódy i ze snu chuj jeden wielki, fakt, że zwały nie mam przynajmniej ale nieraz wypada pospać. Czy jak klon nie daje rady to ten wynalazek tym bardziej i lepiej zakupić GieBLa?
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.