Kiedyś fecie zacząłem rozmawiać ze wszystkimi napotkanymi na mieście.
Każdy brał mnie za jakiegoś psychola.
Następnym razem... bierzcie pół
Szczerze wam zycze zeby skonczylo sie to sprawa w sadzie albo ostrym wpierdolem od ktoregos z poszkodowanych.
Ewentualnie jak ktorys z was kiedys bedzie szedl z dziewczyna to niech tez go spotka taka 4 debili - jestem ciekawy czy tez wtedy bedziesz uwazac ze mieli misje zycia, wkretke i ze to normalne
Dobrze chociaz ze wpierdoliliscie znajomym - pewnie po czyms takim przestana nimi dla was byc :)
freSh4K4feLi życzę ci, żebyś dostał taki wpierdol jak oni lub większy, ty nic nie warty śmieciu, jesteś dla mnie kawałkiem gówna. Jakbym był modem, zbanowałbym cię na IP bez pytania kogokolwiek. Życzę ci złamań i wpierdolów.
byvalec pisze:No właśnie nie trafi kosa, jeśli będą tchórzliwie czwórką napadać na jednostki. Jak się nie ma krzty honoru, by walczyć fair, to można spokojnie wypełniać takie misje. :nuts:
edit: no albo chociazby tak jak tomaszw88 napisal, kazdy pseudo-kozak w koncu sie przejedzie.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.