W tym wątku także poruszony ów problem i metodyka leczenia.
Teraz 2 dni cpalem i dzisiaj jestem trzezwy ale doslownie umieram, lep napieprza jak cholera. Staram sie rzucic ten mefedron bo on niszczy czlowieka - szczegolnie psychiczne
THC ✓ Amfetamina ✓ Mefedron ✓ MDMA ✓ Alkohol ✓ Kodeina ✓ Nikotyna ✓ Metafedron ✓ LSD ✓ Bufedron ✓ 25x-NBOMe
Not yet, but will:
Benzydamina ♦ Metamfetamina ♦ Kokaina ♦ 4-Aco-DMT
Never Ever:
Heroina Χ Morfina Χ Crack
Z mefistofelesem "współżyję" od kilku dobrych miesięcy. Przez pierwsze miesiące maksymalnie kilka dni udawało mi się nie korzystać z owego magicznego pyłu. Jak zrobiłam sobie dwutygodniową przerwę to złapałam zapalenie oskrzeli. Po ponownym rozpoczęciu furania od chorób mam spokój do teraz.
Wiem... jest to bardzo dziwne, ale w moim przypadku dopóki mefuję - nie choruję :)
Zamiast sniffowac lepiej wrzuć bombkę trzeba użyć więcej materiału tak 0.4-0.5g ale za to dłużej trzyma polecam
Co do angin, aft, zajadów…..
afty i zajady mam wrażenie ze pojawiały się u mnie jak kilka osób korzystało z jednej zwijki, a problem znika gdy mam swoją słomkę, natomiast anginę miałam tez jak trafił mi się jakiś mega syfiasty kamień, może po prostu przy takim podrażnieniu błon, zarazki jakie jednocześnie dostarczymy są w stanie w sekundę nas położyć bo w końcu zatoki migdałki czy jama ustna to jest to co ma bezpośredni kontakt z przekazywanymi w towarzystwie zarazkami bakteriami i oczywiście z tymi które wg. Mnie mogą już być w towarze niewiadomej produkcji
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.