Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1817 / 107 / 0
ja nie mam tak ze niepotrafie mowic na zwale,bo potrafie,ale kuzwa niechce mi sie mowic,bo jestem tak zjebany i przygnebiony(zwykle po ciagu)ze niewyobrazam sobie przebywania w towarzystwie.zazwyczaj męcze sie sam w pokoju z swoja zwala.Choc faktem jest ze jak pent przestaje dzialac to czlowiek czuje sie odmóżdżony.
  • 1322 / 18 / 0
Dodanie 5-10mg penty do EPH, nada sie?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 195 / 2 / 0
Możesz sobie wrzucić, tylko po co? Tych 10mg raczej na pewno nie odczujesz. W dziale mixy masz osobny temat o EPH+pentedron.
  • 100 / / 0
Moim zdaniem, sorty, które są na ten moment, są niesamowicie ścierwowate w porównaniu z tym co było zaproponowane nie dalej jak 5-6 miesięcy temu.
pentedron, który był kiedyś moim ulubionym rc. stoczył się na samo dno, takie moje zdanie.

Jak wy uważacie?
Uwaga! Użytkownik Jesse94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / / 0
Sort który dostałem ostatnio robił dobrze, ale u niektórych znajomych zaobserwowałem, że ręce mają sine. Ktoś może wytłumaczyć dlaczego tak było? Dodam iż nie wszyscy tak mieli.
  • 100 / / 0
Wazokonstrykcja, sprawdź sobie co to na duckduckgo, wybacz ale właśnie ide spać i nie chce mi się rozpisywać a chociaż cię naprowadze. :-)
Uwaga! Użytkownik Jesse94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 125 / 2 / 0
Jesse94 pisze:
Moim zdaniem, sorty, które są na ten moment, są niesamowicie ścierwowate w porównaniu z tym co było zaproponowane nie dalej jak 5-6 miesięcy temu.
Pentedron, który był kiedyś moim ulubionym rc. stoczył się na samo dno, takie moje zdanie.

Jak wy uważacie?
Powrócił przyzwoity sort jakiś czas temu u geniusza w kryształkach i uważam, że nie odstaje od tych sprzed pół roku, to raczej kwestia kosmicznej tolerki. Pente też był zawsze moim numerem jeden, ale po roku intensywnego nadużywania jestem bardzo tolerancyjna względem jego, przez to sieje tylko fizyczny rozpierdol, który odczuwamy, przy mglistej pentoeuforii.
~.~
ciąg dalszy nastąpi.
  • 1262 / 17 / 0
Jeśli znajdą u mnie pentadron to muszę mieć kartę charakterystyki chemicznej czy nie?
Sprawdzą na miejscu co to jest i dadzą mi spokój czy co?
Tak jak by się komuś nudziło to może odpowiedzieć.

Da się uczyć na pencie? :finger:
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 14 / 2
Zależy od człowieka, mnie się bardzo dobrze uczyło na pencie, a jeszcze lepiej zdawało.
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 762 / 37 / 0
czasami twoja głupota mnie przerasta :finger:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.