Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Co do zapachu brałna to mi się wrył w mózg, mimo że już od 5 lat go nie tykam. Mogę zamknąć oczy, wyobrazić sobie jak podgrzewam łychę i czuję go w nosie tak jakbym naprawdę to robił. Na szczęście w związku z tym zapachem czuję raczej odrazę niż tęsknotę.
Odrazy tez nie czuje - ale inaczej jest gdy przygotowuje speedball.. Uwielbiam to wejscie, ale organizm czesto sie broni "odruchem wymiotnym" podczas przygotowywania. No coz, wie co jest trucizna ;)
Teraz zapach wywołał by nakrętkę u mnie ale też na pewno olbrzymi strach. H już mnie skarciło na tyle, że budzi we mnie niesamowity respekt. Wiem doskonale kto w tym związku nosi spodnie i okłada kijem leżącego.
xzx
Ja palić nie moge wgl gdy tylko złapie bucha od razu podbija mnie do rzygania , nie raz nawet jak gotowałem sobie towar na skręcie i poczułem ten zapach to rzygałem jak kot... Akurat teraz siedze na skręcie i czekam az wstanie pierwszy diil ... kurwa mac!
Ja gotuję na łyżce i zawsze wdycham opary, bo lubię, bo nie chcę żeby one tak po prostu ulatywały w atmosferę, nic nie może się marnować, bo lubię ten zapach i jest dla mnie zwiastunem nadchodzącego wtłaczania ekstazy do mojej krwi.
Nie mdli mnie, nie mam odruchów wymiotnych, zapach jest przyjemny tak jak przyjemne jest wbijanie igły, bo wiadomo z czym się kojarzy i co za chwile będzie. Pomijam tutaj wszystkie złe strony brania H, ale musiałam to z siebie wyrzucić przed poranną działką.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.