Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Co do zapachu brałna to mi się wrył w mózg, mimo że już od 5 lat go nie tykam. Mogę zamknąć oczy, wyobrazić sobie jak podgrzewam łychę i czuję go w nosie tak jakbym naprawdę to robił. Na szczęście w związku z tym zapachem czuję raczej odrazę niż tęsknotę.
Odrazy tez nie czuje - ale inaczej jest gdy przygotowuje speedball.. Uwielbiam to wejscie, ale organizm czesto sie broni "odruchem wymiotnym" podczas przygotowywania. No coz, wie co jest trucizna ;)
Teraz zapach wywołał by nakrętkę u mnie ale też na pewno olbrzymi strach. H już mnie skarciło na tyle, że budzi we mnie niesamowity respekt. Wiem doskonale kto w tym związku nosi spodnie i okłada kijem leżącego.
xzx
Ja palić nie moge wgl gdy tylko złapie bucha od razu podbija mnie do rzygania , nie raz nawet jak gotowałem sobie towar na skręcie i poczułem ten zapach to rzygałem jak kot... Akurat teraz siedze na skręcie i czekam az wstanie pierwszy diil ... kurwa mac!
Ja gotuję na łyżce i zawsze wdycham opary, bo lubię, bo nie chcę żeby one tak po prostu ulatywały w atmosferę, nic nie może się marnować, bo lubię ten zapach i jest dla mnie zwiastunem nadchodzącego wtłaczania ekstazy do mojej krwi.
Nie mdli mnie, nie mam odruchów wymiotnych, zapach jest przyjemny tak jak przyjemne jest wbijanie igły, bo wiadomo z czym się kojarzy i co za chwile będzie. Pomijam tutaj wszystkie złe strony brania H, ale musiałam to z siebie wyrzucić przed poranną działką.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.