Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 934 / 12 / 0
Akurat bupropionu nigdy nie próbowałem stosować, z uwagi że jakośm nie wpadł m i w ręce, ale po tym co piszesz jestem mocno zainteresowany jego zdobyciem przynajmniej kilku szt na test
  • 168 / / 0
idziesz do zwyklego lekarza i mowisz ze chcesz rzucic palenie i masz recke, tylko drogie kurestwo jest bo prawie 100zl opakowanie male kosztuje.
  • 1959 / 55 / 0
Pierwsze 24-48h po odstawieniu alfy występuje potężna senność. O ile podczas brania alfy parcie na nikotynę maleje prawie do zera, to nie wyobrażam sobie braku papierosa w ciągu pierwszych 5 minut od wstania przy odstawce alfy. Zaczynanie dnia od pierwszego oddechu z ~30mg zwaporyzowanej alfy to chyba jedna z najpiękniejszych rzeczy, jakich doświadczyłem w życiu, która poza orgazmicznym wejściem daje energię na cały dzień, to tyle ten papieros pomaga jednak.

Kluczowa faza w odstawieniu to moim zdaniem przejście fazy poszukiwania ostatnich mili i mikrogramów alfy . Jeśli ten etap złagodzimy i go zinhibujemy to już jesteśmy w domu i dalej jest bardzo dobrze.

Kolejna sprawa kluczowa to właściwe odżywianie, w szczególności kładę tutaj nacisk na spożywanie odpowiednich ilości białka i tłuszczu, kluczowych w syntezach neuroprzekaźników. Ja jem osobiście prawie kilo mięsa dziennie i nie wiem czy to ma bezpośredni związek, ale nigdy nie odczułem praktycznie zjazdu po alfie ani jej negatywnych efektów.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 348 / 9 / 0
@up
dokładnie, lepiej bym tego nie opisał. Polecam z ostatnią wrzutką poczekać chwile i dosłownie przyjebać porządnie, żeby nie było tego uczucia "to już, prawie to, jeszcze sobie dopalę i będzie si!" po każdej dorzutce :P
A potem cały sprzęt do wapo, worki, wszystko gdzie jeszcze mogłaby być resztka alfy wyrzucić i szybko do wanny, ciepła kąpiel i jakoś tak wytrzymujemy tę chęć wyskrobywania pojedynczych cząsteczek a-PVP z klawiatury...

A dalej z górki - od siebie dodam jeszcze że nawodnienie, i uzupełnianie magnezu, są bardzo istotne. I jeśli jedzenie porządnie "po męsku" nie wchodzi - jogurty pitne, czekolada, jakieś musli, otręby, owoce. Ale to raczej po miksach tak mam, po alfie normalnie jestem głodny i 2 porcje lasagne zjem ze smakiem :D
  • 934 / 12 / 0
Thirteen pisze:
Pierwsze 24-48h po odstawieniu alfy występuje potężna senność.
To szczęściarz z Ciebie że tylko 48h trwa ta senność. U mnie po miesiącu niewiele się poprawiło. Jeden tylko tego plus taki że GBL nie możliwy jest do picia chyba zę w łóżlui. Dzięki temu odstawiłem GBL przynajmniej po prawie 7 latach ciągu. . Terazz jeszcze jak bym wymyślił jak stymulanty odstawić to by byłą bajka. Obecnie znowu doszedłem do 2,5g alfy dziennie, kupione 10g w piątek właśnie się skończyć :scared: Wychodzi że trzeba zamiawiać po 50g a nie 10g bo dycha na weekend ledwo starcza.Definitywnie muszę jakiś inny podjudzacz zalatwic eh
  • 348 / 9 / 0
ta senność, a właściwie to śpiączka prawie %-D utrzymuje się tym dłużej im dłuższy i intensywniejszy ciąg mamy. Raz 4 doby praktycznie całe przespane, a potem kilka dni jeszcze niekończącej się senności. Plus nic na nią nie chce pomagać poza alfą :wall: nawet w małych ilościach rzędu 25-50mg p.o. czy 10-20mg sniff na znacznie dłużej pozwala nie usypiać na stojąco niż nawet średnie-duże dawki innych ketonów. Bywało, że jak na ciągu alfy wrzuciłem samo 3-MMC to usypiałem xD

edit:
@klejofas
a jaką drogą podania te 2,5g dziennie robisz? przecież to jest ~100mg na godzinę. I ile trzeba tego zjeść, żeby nabawić się takiej tolerki?
Chociaż w sumie ja na standardowy dzień zużywam 200-400mg, a zdarza mi się polecieć grubiej przez kilka dni, w dodatku zawsze praktycznie miksy, także to nie są aż tak większe ilości niż "norma"... No chyba, że to nie weekendowy wyczyn a na co dzień tyle zużywasz, wtedy współczuje - i organizm i portfel musi dostawać niezły wpierdol. %-D
  • 142 / 1 / 0
Nigdy tyle nie spałem-jak po mini ciągu na alfie (3 X na dobę i mało).
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
  • 168 / / 0
Klejofas'ie mógłbyś napisać jakie dawki (ile dziennie) sele/pea stosujesz na ogół. w ramach substytucji?
  • 7 / 1 / 0
Od prawie 4 miesięcy biorę codziennie alfe.. Początkowo brałam tylko w pracy (nocna zmiana) żeby nie spać, teraz biore codziennie po ok.1 gram.
Nie umiem zacząć dnia bez alfy i to stało sie dla mnie problemem.
Nie chce juz tego brac bo czuje ze sie uzależniłam i rujnuje mnie to finansowo.

Może ktoś, kto odstawił alfę podzieli sie uwagami jak przestać brać po takim długim ciągu.
  • 168 / / 0
Nie wiem jak to wyglada empirycznie w tak dlugim ciagu, ale osobiscie to na poczatek bym poprostu zamienil na jakis slaby stymulant, taki malo rekreacyjny, zeby niezasypiac stojąc.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.