Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
Czy któryś z Was drodzy marihuaniści miał styczność z prawdziwą, domowej roboty maścią konopną?
Dla mnie jest ona najlepszym sposobem na przyspieszenie procesu gojenia się ran i zapobiegania ropieniu. Poza tym wykazuje działanie przeciwbólowe i polepszające cere.
Jestem ciekaw waszych opinii i doświadczeń.
  • 801 / 8 / 0
Są dwa rodzaje maści konopnych. Jedne są otrzymywane z oleju z nasion konopi (siewnej) a drugie z żywicy o wysokiej zawartości kanabidiolu (CBD).

Te pierwsze są absolutnie zajebiste, do kupienia w wielu sklepach online i stacjonarnych, nawet w centrach handlowych (no, przynajmniej jednym). Używam do nawilżania/natłuszczania i jestem bardzo zadowolony.

Ta druga za to nie ma żadnych udowodnionych naukowo właściwości leczniczych. Jeszcze.
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.