-na dmarze uświadczyłem większych efektów wizualnych na wejściu niż na benzofuranach :P
-działa donosowo a bf w większości nie
-normalnie śpisz po całej przygodzie
-chyba większość mówi ze da sie normalnie jeść ale ja uświadczyłem bardzo mocnego i długiego jadłowstrętu
-z empatią jakoś szczególnie nie wyróżniał się dmar
Chcialem jeszcze napisać o skutkach ubocznych, zjazdach i niebiezpieczenstwie przedawkowania ale obecnie to sam mam mieszane uczucia co do tego :D
4acoDMT pisze:co myslicie zeby w celu zminimalizowania tego chujowego wejscia polac sobie troche gbl/alko ale ze wskazaniem na gbl gdyz go prawie zawsze mam pod reka? Gieblem np ratowalem sie przy psychodelikach kiedy wlanczala sie taka jazda z chujowymi myslami, nerwowka i szybkim biciem serca ale wtedy z tripu na 25cnbome robil sie trip bardziej na gbl:) Tylko euforia 25c zostawala polaczona z gieblowa a efekty wizualne slably niemal do zera i cale to krzywe psychodeliczne myslenie zamienialo sie w norlane gieblowe. Czy tutaj tez wylacze sobie faze, probowal ktos?
Chociaz nie powinno bo ogolnie miksy giebla z stymulantami czy euforiantami sa fest polecane...przy psajko jednak g calkowicie zmienial frofil a raczej wylaczal dzialanie sajko
I naprawdę nie rozumiem tego jak kurwa możecie polecać innym dawki rzedu 50-60mg :-| :-| :-| przecie po tak maluchnej dawce to wy chuja co uświadczyta prawdziwego potencjału tego zwionzka... :finger:
Kuhwa 90-100mg minimum wrzucajta , czego wy sie kurwa boita większych ilości przyjebać :huh ?
@up - DMAR jest pozbawiony zjazdów...
Pogoogluj, nic dobrego.
zadne ciagi itp (1,2 imprezy w miesiacu) dawka zawsze 100-120 mg.
Mam na myśli stare domniemania o nadcisnieniu tetniczym jednak nie mowie tu o przedawkowaniu na wegrzech a jedynie konsekwencjach po zazywaniu aminoreksu w takich odstepach
pzdr
Po euforykach tego nie ma, po tym było co dawało ciekawy efekt czystego umysłu i takiego poczucia zajebistości a jednoczesnie było całkowite rozluźnienie i wyjebka. Po speedach możech czuć się jak bóg, myślisz , że jesteś kimś i wgl nawijasz non stoper jednak z perspektywy drugiej osoby może to się wydać dziwnie bo stymulacja napędza szczękościsk, różne dziwne tiki i nienaturalne gwałtowne ruchy. Czujesz się zajebiście tyle , że wyglądasz jak powyginany ćpun
Tutaj zachowanie jest naturalne, czujesz całkowitą swobode i się nie przejmujesz. Oczywiście mówie tu o dawkach 60-80mg np. sniffem które bardzo lubiłem bo dawały taką właśnię faze. Przyjemny lot , który jednak dla koneserów mocnej pizdy może nie wystarczyć :-) Dawki powyżej setki powodują więcej euforii kosztem mniejszego ogaru. Byłem kiedyś w 3-dniowym ciągu to miałem faze na odwiedzanie wszystkich lokali w mieście, w kazdym imprezowałem, umawiałem się z pannami, bawiłem się w klubach . ;] Przecholowałem tylko jak wypiłem w chuj wódki do tego i mi odjebało, nie urwał mi się film tylko straciłem nad sobą kontrole.
Stałem z 2 lekko pojebaskza ziomkami (pozdro:D) i jakiś typ wychodzac zaczął nam pierdolić jakieś głupoty i zaczął się sadzić więc ziomek zajebał mu 2 trepy i gadzio zaczął spierdalać... Wtedy nie myśląc polecieliśmy za nim dostał jeszcze raz i sie wyjebał na glebe, przekopaliśmy go we 3 i jak nigdy nic poszliśmy dalej pić do baru. Na szczęście okazało się , że typ nie narobił nam przypału i więcej się tam nie pokazał bo pewnie był przyjezdny.
Ja ogólnie nigdy się nie bije , jestem pokojowo nastawionym człowiekiem także musiało grubo mi odjebać :) Dobrze , że nie trafiliśmy na konfidenta albo typa który by potem przyjechał z jakimiś karkami :-) Nie wiem kompletnie jak wyglądał była noc
Mieliśmy sytuacje jak jakiś pojebany w chuj naćpany typ wjebał się w całą nasza grupę, było nas pewno ponad 15 osób i napierdalał się ze wszystkimi. Był taki napizgany , że ziomek który miał gips na nodze i napierdalał go metalową kulą o której chodził po głowie a typ nic. Widziałem jak wziął chłopaka odemnie z osiedla i nim pierdolnał o ziemie aż chłopak zgiął się w pół. Trwało to pare minut , napierdalał się do samego końca, połamał kilku naszych i cały popuchnięty spierdolił. pewnie skutki odczuł dnia następnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/sw_police_force.jpg)
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę
Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/robert-rutkowski00.jpg)
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu
Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/politie.nl_.jpg)
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych
O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.