Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 149 / / 0
Wbijający w fotel - BB-22
  • 989 / 76 / 0
BB-22 dwa próbowałem od znanego vendora i do dziś mnie stawy napierdalają jak siadam po turecku. Paliłem wprawdzie z folii, nieumiejętnie, więc to może dla tego, bo po maczanie z BB-22 nic takiego nie uświadczyłem. Lecz mam uraz. Ale może kiedyś spróbuję znowu.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 183 / 1 / 0
To jak to w końcu z tym bb jest? Któreś z obecnych działa jak legendarny czerwony sort?
Uwaga! Użytkownik dzigit nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 744 / 29 / 0
wbijający w fotel - 5F-AKB48
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 823 / 11 / 1
BB-22 to bardzo dobry kanna. Działa bardzo długo a nie 40min jak inne. Wiele osób twierdzi że podobna faza do marihuany. Nie zauważyłem jakiś super skutków ubocznych. W dużych porcjach może pokarać, a w mniejszych jest milutko.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 483 / 67 / 0
Dla mnie BB-22 to najgorsze z tego wszystkiego co próbowałem.
Sort biały B#2, nie wiem, słabo toto robi - fakt tolerka trochę była po 5F-AKB48.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 823 / 11 / 1
O tu się nie zgodzę. BB-22 w odpowiednich proporcjach potrafi pokarać i to naprawdę mocno. Poza tym nie chodziło że jest zajebiście mocne, bo nie o to chodzi. Chodzi o przyjemny profil działania, czas działania, brak efektów ubocznych. Tym przoduje na rynku kanna i póki co jest w mojej ścisłej czołówce. To zdecydowanie nowa generacja.

• 183 / 1 / 0
A to prawda z tym, że pamięta się większość kary tak jak mówił Grentoo?
Uwaga! Użytkownik dzigit nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 823 / 11 / 1
Ooo tak, raz niechcący pochłonołem 70mg. Oooojjjj nie polecam. Ale wszystko pamiętam. Naprawdę sieczka w mózgu, tachykardia, klatkowanie obrazu, wymioty. Odracam karanie się tym kanna. Greentoo po prostu lubi ten stan i sam pisał chyba gdzieś że trzeba się przyzwyczajić do tego ;]

EDIT: Co jest bardzo ciekawe gdy się pokaram wszystko pamiętam ale w małych i częstych dawkach moja pamięć się pierdoli. Nie pamiętam co robiłem, gdzie co położyłem na fazie.

• 183 / 1 / 0
A tak w ogóle to mam dosyć pieprzonych dylematów, który kanna wybrać. Zamawiam wszystko co jest u vendora na a w ilościach po pół grama :D Zobaczymy, wytestujemy i się ogarnie co osobiście najlepiej podchodzi.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.